Čínský horoskop na 37. víkend roku 2022: Tygři budou zuřit, Draci vydírat

Shutterstock
|
16. 09. 2022
|
Je tady další zářijový víkend a s ním i nový čínský horoskop. Co během něj zažijí Buvoli a na co se můžou těšit Hadi? Jestli jsi zvědavá, nepřestávej číst dál.

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy budou během víkendu řešit menší rodinnou rozepři. Vlastně k ní přijdeš jako slepá k houslím. Naštěstí jsou tvoje vyjednávací a asertivní schopnosti unikátní, takže hrozící hádku zaženeš jako mávnutím kouzelného proutku.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli víkend tak trochu proflákají. Do ničeho se jim totiž nechce a výjimečně budou mít problém i se základními činnostmi a aktivitami, kterým se běžně o víkendu věnují. Nic si nevyčítej, den nebo dva sladkého nicnedělání ještě nikoho nezabily.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Události posledních dní ti nedají spát. V okolí se totiž objevil někdo, kdo ti zcela očividným způsobem škodí a snaží se zničit všechno, na čem jsi tak dlouho pracovala. Během soboty bouchneš a pořádně se vyzuříš. Negativní energii ovšem přetavíš do užitečné aktivity, u které skvěle vypneš hlavu.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci prožijí víkend v klidu a pohodě. Pokud sis naplánovala menší rodinnou sešlost, připrav na ni ty nejlepší speciality, po kterých se jenom zapráší. Návštěva nebude šetřit pochvalami a určitě si od tebe vyžádá nejeden recept. Budeš se cítit potěšená a do budoucna se o catering znovu ráda postaráš.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Současný vztah tě nenaplňuje a naopak ti víc bere, než dává. Protože jsi na partnerovi až nezdravě závislá, uděláš maximum pro to, aby sis ho i přes všechna úskalí udržela. Nebudeš váhat použít i nekalé praktiky v podobě citového vydírání. Bacha, ať se ti tohle chování v budoucnu nevrátí jako bumerang.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hadi si „jedou to svoje“ a neberou ohledy na okolí. Pokud jsi ponořená do práce, která tě živí, baví a naplňuje, určitě není důvod cokoliv měnit. Pokud ses ale dala na ne zrovna legální dráhu, zpozorni. I když můžeš mít pocit, že ti svět leží u nohou, ve skutečnosti je to přesně naopak. Zastav, dokud je ještě čas!

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně o víkendu potrápí zdravíčko. Naštěstí nepůjde o nic, co by nespravil horký čaj s medem a dva dny v posteli s dobrou knížkou nebo oblíbeným seriálem. Naordinuj si vyšší dávky „céčka“ a zinku a návrat do práce zbytečně neuspěchej. Za pár dnů budeš zase skákat přes kaluže. Nebo překážky.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy si na víkend naplánovaly velký podzimní úklid. Pokud doma nežiješ sama, neboj se zapojit do aktivity i zbytek osazenstva. Na nepořádku jste se podíleli společně, proto taky společně zapracujte na jeho odstranění. Večer si dopřejte zaslouženou odměnu v podobě společné večeře nebo romantického wellness pobytu.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Máš energie a elánu na rozdávání. Proto se rozhodneš během víkendu překonávat limity a vystoupit ze svojí komfortní zóny. Je úplně jedno, jestli se zapíšeš na kurz potápění, nebo se rozhodneš skočit s padákem. Zážitek to bude nezapomenutelný a posune tě někam, kde jsi chtěla vždycky být.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouti prožijí během víkendu pravou a nefalšovanou romantiku skoro jako z pohádky. Pokud si užíváš společnost nové známosti, vydejte se společně na výlet do přírody, který zakončíte pozorováním hvězd. Páry, které jsou spolu už delší dobu, zapracují na tom, aby si vzájemně nezevšedněly.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Během víkendu budeš dohánět pracovní resty. Kolegy totiž klátí covid a další virózy a tobě se nakupily povinnosti až nad hlavu. Protože je ale tvoje schopnost soustředění záviděníhodná, všechny resty hravě doženeš a do nového pracovního týdne vstoupíš s čistým štítem.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Víkend procestuješ. Naplánovala sis několik výletů, které hodláš během dvou dnů volna stihnout. Počasí ti bude přát a ty si během cest perfektně vyvětráš hlavu. Jen neutrácej za zbytečnosti. Peníze navíc se ti budou hodit už začátkem příštího týdne.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo bys následující dva dny volna nejraději přeskočila?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články