Čínský horoskop na 36. víkend roku 2022: Opice budou podrážděné, Zajíci smutní

Shutterstock
|
09. 09. 2022
|
Máme tady další zářijový víkend a s ním i nový čínský horoskop! Co tvoje znamení během dnů volna čeká a nemine? Čti dál a dozvíš se to!

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy budou během víkendu nevrlé. Jejich plány jim totiž překazí nečekaná a nezvaná návštěva, kterou nemají zrovna dvakrát v oblibě. Aby se podobná situace příště neopakovala, sděl dotyčné, že ji do budoucna ráda uvidíš, slušností je ale návštěvu dopředu oznámit.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli si užijí víkend v rodinném duchu. Už delší dobu mají totiž naplánovanou rodinnou sešlost, během které oslaví nejrůznější narozeniny, svátky, výročí i další slavnostní události. Pokud máš na starosti občerstvení, připrav ho tentokrát raději více. Osazenstvo bude extrémně hladové po tvých dokonalých specialitách.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygři víkend tak trochu proflákají. Mají na to ale plný nárok. Poslední dny volna totiž trávili v práci, a tak si potřebují maličko oddychnout od nekonečného množství úkolů a povinností. Naordinuj si den nebo dva ve společnosti dobré knížky, oblíbeného seriálu nebo drahé polovičky, kterou jsi poslední dobou tak trochu zanedbávala.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

O víkendu nebudeš mít zrovna dvakrát dobrou náladu. Během týdne se totiž stalo něco, co tě ovlivní na dlouhou dobu. Pokud tě zklamal partner, bude nejlepší si o situaci důkladně promluvit. Jestli za tvůj smutek může kámoška, problém proberte nad skleničkou něčeho dobrého. Přece se nebudeš trápit věčně!

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci se o víkendu hodí do pohody, která jim poslední dobou tolik scházela. Během týdne jsi řešila nejrůznější pracovní záležitosti a doma tě pak čekala druhá směna. O víkendu bude naštěstí rodinka pobíhat okolo tebe a ty si užiješ zasloužené nicnedělání.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Čeká tě důležitá schůzka, na kterou se už nějaký ten pátek aktivně připravuješ. Pokud uvidíš poprvé svoji budoucí tchyni, buď slušná, ale od začátku společně se snoubencem nastavujte jasná pravidla. Jestli tě čeká o něco romantičtější setkání, buď svá, nepřetvařuj se a rozhodně v konverzaci nezabředávej do oblasti politiky!

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně si víkend užijí přesně podle svých představ. Pokud tě to táhne na hory, sbal svačinu, kocoura a vyrazte vstříc novým zážitkům a dobrodružství. Pokud máš chuť na nějaký ten gastrozážitek, udělej rezervaci v oblíbené restauraci. Chce se ti jenom tak ležet u vínka a oblíbeného seriálu? Jdi do toho! Tenhle víkend bude jenom tvůj!

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy budou o víkendu řešit zapeklitou záhadu. Už delší dobu totiž doma pozorují menší a dosud poměrně nenápadné ztráty, které se v průběhu týdnů přehouply do sprostých krádeží. Tenhle víkend rozlouskneš, kdo za touhle nepravostí stojí a pořádně mu vyčiníš. Pozor, problém bude o dost komplikovanější, než se může na první pohled zdát.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Máš energie a sil na rozdávání. Proto se rozhodneš využít víkend na maximum a pustíš se do podzimního úklidu. Ostatní členové rodiny tě nebudou stíhat. Dočkáš se ale pochvaly, uznání a možná i sladké odměny. Příště nicméně zapřáhni i zbytek posádky, ať vidí, kolik energie a sil takový kompletní úklid stojí.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouty o víkendu čeká pořádný adrenalinový zážitek, na který jen tak nezapomenou. Ať už se vrhneš na skok padákem, potápění se žraloky, nebo třeba dlouho odkládanou návštěvu tchyně, se kterou se zrovna dvakrát nemusíte, všechny výzvy zvládneš levou zadní!

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Máš políčeno na někoho v okolí, kdo ti poslední týdny nehezky ztrpčuje život. Máš plné právo mu vyčinit, udělej to ale chytře a rozhodně se nenech ovládnout negativními emocemi. Ze situace potřebuješ vyjít jako vítěz, a ne poražený, proto do sporu nezatahuj nikoho dalšího a problém řeš v klidu a věcně.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Víkend se u tebe ponese v maličko hektickém duchu. Čeká tě totiž odjezd na zaslouženou dovolenou, kterou jsi tentokrát – s ohledem na okolnosti – vybírala až z last minute nabídek. Balení bude hektické. Možná pár věcí dokonce zapomeneš. To ti ale zážitek z několika dnů u moře rozhodně nezkazí!

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo bys ho raději přeskočila?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články