Nejlepší aplikace pro ženy? Tyhle prostě v mobilu mít musíš!

Bigstockphoto
|
06. 07. 2022
|
Mobily už dávno nejsou jen k telefonování a psaní SMS. Většina z nás je vnímá hlavně jako bránu do světa sociálních sítí.

I když jsou ale „socky“ i nejrůznější hry tím pravým ořechovým, co vyčerpaná a znuděná žena 21. století potřebuje, nejde vyloženě o ty nejužitečnější appky pod sluncem. Proto mrkni na našich pět tipů na mobilní aplikace, které ti ulehčí život.

#1 Clue

Už se ti to stalo? Přijdeš ke gynekologovi a hned ve dveřích přilítne záludná otázka pod pás: „Kdy byly poslední měsíčky?“ V tu chvíli se v duchu prokleješ, protože přesně takhle to bylo i minule a ty sis v návalu trapnosti říkala, že příště už si to určitě nezapíšeš do diáře, který pořád zapomínáš doma, ale do mobilu. A pak jsi ze zvyku sáhla po diáři (nebo jsi na to pro jistotu úplně zapomněla).

Jestli chceš mít neustálý přehled o svém menstruačním cyklu, stáhni si do mobilu Clue. Tahle appka nejen zaznamenává tvé dny, ale i předpovídá, kdy přijdou další. Kromě toho umí odhadnout čas ovulace, připomenout ti antikoncepci, stopovat tvoje změny nálad a menstruační symptomy a spoustu dalších věcí!

#2 SafeTrek

Jsi nervózní, když máš jít (obzvlášť v nočních hodinách) sama domů? Kroutíš při každém kroku hlavou kolem dokola jako sova, zrychlíš při sebemenším zašustění ve křoví a modlíš se o sto šest, abys potkala někoho se psem?

Tvému strachu by mohla ulevit aplikace SafeTrek. Při cestě stiskni a drž tlačítko, které ti aplikace ukáže. V momentě, kdy tlačítko pustíš, budeš muset zadat pin, který dá aplikaci vědět, že jsi v pořádku. Pokud ti hrozí nebezpečí, pin jednoduše nezadávej a appka pošle tvou polohu místní policii, která už ti přispěchá na pomoc.

bigstock-happy-hispanic-teen-girl-holdi-405875840.jpg

Aplikace dokážou pěkně usnadnit život!
Bigstockphoto
Telefon je super pomocník, tak ho využij na maximum!

#3 Workout for Women

Chceš si doma zacvičit, ale nebaví tě trávit hodiny hledáním těch správných cviků na internetu? Tahle aplikace je má všechny: zadej část těla a jestli chceš hubnout, nebo rýsovat, a pak už se nech překvapit tím, co na tebe vypadne. Všechny sestavy cviků jsou relativně krátké a efektivní, a co víc – vhodné i pro začátečnice.

#4 Kupi.cz

Jíst se musí, to je bez debat. Ale v období rostoucí inflace může být nákup trochu strašákem, obzvlášť v případě tří a vícečlenné rodiny. Jestli doma mrháš hodiny zevrubným zkoumáním akčních letáků, usnadni si život s Kupi.cz.

Zadej do appky obchody, ve kterých nakupuješ, a pak už jen pohodlně sleduj, jak ti vyjíždí seznam zboží v akci. Můžeš si i zadat potraviny, u kterých ti dá appka vědět, když budou v akční nabídce. To se bude šetřit!

#5 Stocard

U nakupování ještě chvilku zůstaneme. Už je rutinou, že se tě u kasy ptají, jestli máš zákaznickou kartičku. A často třeba i máš, ale i tak ji radši zapřeš, protože už vidíš, jak se v tu ránu peněženka promění v černou díru, kartička bude navždy ztracena v jiné dimenzi, prodavačka rychle ztratí zájem a ostatní zákazníci za tvými zády tě začnou proklínat až do pátého kolene.

Takže. Stáhni si Stocard, obětuj jeden večer, kdy v klidu vylovíš všechny zákaznické kartičky a nahraješ je do appky a pak už tě vesmírné objekty v peněžence strašit nemusí. U kasy otevřeš Stocard, klikneš na příslušnou kartičku a pokladní dáš naskenovat QR kód, který se zobrazí. Nákup se slevami je zachráněn, nemáš zač.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4

Související články