Experimentování na Valentýna? Perfektní plán

Pexels
Komerční článek
|
07. 02. 2022
|
Nezáleží, jestli máte Valentýna rádi nebo ne, i tak si ho můžete užít podle svého gusta. Nebaví vás přeslazená romantika? Naplánujte si s partnerem večer, na který nezapomenete.

Jak už jsme psali, Valentýn může být i hodně zajímavý.

Jak si ho ale naplánovat, aby byl naprosto perfektní? Připravte se na to, že se vždy něco může pokazit nebo změnit. Nebudeme ale hned malovat čerta na zeď. Pojďme se mrknout na 3 dárky, které si užijete spolu s partnerem.

Prvně začneme večeří

Chutné jídlo, zapálené svíčky nebo tlumené osvětlení a podnětná konverzace. To jsou 3 body, s kterými rozhodně uspějete.

Dejte pozor, aby podávaný pokrm nebyl příliš těžký, jinak se spíše dostaví chuť na spánek než na cokoliv jiného. Držte se menších porcí a zapomeňte na jídla, kde je vysoká šance na ušpinění - tomatové těstoviny, hamburger a pizza. Dlouho se tráví a složitě se jí.

Jako dezert si spolu vychutnejte nějakou laskominu. Víte, že je vysokoprocentní čokoláda považována za skvělé přírodní afrodiziakum? Proto je valentýnská čokoláda naprosto ideálním společníkem.

Přesouváme se do postele

Jakým způsobem si čokoládu vychutnáte? Sami nebo pomocí partnera? Co si zahrát hru a jednomu z vás zavázat oči, na holé tělo vyskládat kousky čokolády a poslední kus na rty? Postupujte od nohou a pokračujte přes břicho a hrudník. Poslední kousek bude nejsladší, protože se promění ve vášnivý polibek.

Nesmíme zapomenout ani na místo, kde k této sladké hře dojde. Nejpraktičtější je postel. Aby to ale nebylo jako obvykle, povlékněte ji do luxusních materiálů. Saténové povlečení je pro holou pokožku extrémně příjemné a pohodlné. Věřte, že z ložnice nevylezete ani po několika hodinách.

A show začíná

Čokoládová hra vás pravděpodobně dostatečně neuspokojí, proto si vezměte k ruce erotické pomůcky pro páry. Pokud s nimi nemáte žádnou zkušenost, bude lepší přečíst si návod a hračku případně nabít.

Co koupit? Hlavně myslete na potřeby obou. Co máte rádi a co naopak ne? Pokud to budete pořizovat jako tajný dárek, nesnažte se experimentovat proti vůli toho druhého. Skvělou volbou jsou masážní oleje, obojky, vibrační hračky či kroužky. Ponořte se do nabídky a určitě něco vyberete.

Přejeme vám krásný večer plný potěšení a lásky.

Související články