Zažijte večer s příjemně erotickým mrazením!

bigstockphoto.com
Komerční článek
|
15. 01. 2017
|
Plánujete se svým partnerem pěkný večer, kde nebudou chybět jiskřičky v ovzduší a lechtivé mrazení po těle? Pak je tento článek určen právě vám. Trocha toho sexuálního koření oživí každý vztah. Připravte svému milému večer, na který bude rád vzpomínat. Pěkných 50 odstínů šedi si můžete vyzkoušet i vy na vlastní kůži. Nemusíte zůstat jen u cizích příběhů, prožijte si svůj vlastní.

Překvapit a nažhavit partnera nemusí být s trochou šikovností a našimi radami zase tak složité. Každé ženě stoupne sebevědomí, pokud se cítí být okouzlující a sexy. S tím vám pomůže erotické spodní prádlo. Pikantní dobrodružství se však zakládá nejen na vašem pěkném účesu, slušivém make-upu, příjemné hudbě a dobrém občerstvení, ale i na dalších rekvizitách. Které to jsou? Hned se dozvíte.

Voňavá koupel plná bublinek

Připravte sobě a partnerovi příjemnou lázeň, kde nebudou chybět praskající bublinky. Taková koupel poskytne jednak relaxaci, ale napomůže i k celkovému uvolnění, oživí atmosféru a rozhodně lze říci, že se jedná o jednu z možností milostné předehry.

Příjemné materiály

Aby se příjemný pocit ještě více umocnil, hýčkejte svá těla za pomoci příjemných materiálů. Po relaxační lázni se zabalte do kvalitních osušek a pokračovat můžete v posteli. Ačkoliv se všude udává, že postel je nuda a není nad to, když vám to partner udělá kdekoliv jinde, nevěřte tomu. Nakonec všechny páry poté, co obejdou celý byt skončí stejně v posteli.

bigstock-sexy-school-girl-butt-sit-on-b-117549605.jpg

Dámy se potřebují cítit sexy, aby se mohly v posteli odvázat.
bigstockphoto.com
Cítit se sexy je pro ženu v posteli základ!

Ať už tam začnete masáží nebo skončíte v objetí, příjemný materiál se týká i povlečení. Vyzkoušejte příjemné saténové povlečení, které pohladí vaše tělo a všechny smysly. Samozřejmě, že fantazii se meze nekladou a dovádět je povoleno všude, kde vás jen napadne.

Erotické hry

Erotické hry lze hrát v ložnici i mimo ni. Záleží jen na tom, jakou si vyberete a jak bohatá je vaše fantazie. Dodejte si odvahy a pokuste se uvolnit. Trocha alkoholu vám pomůže, ale nepřehánějte to, protože větší množství alkoholu má opačný efekt. Sexuální touhu pomohou umocnit i některé typy potravin.

Například chilli papričky – pálivé jídlo má schopnost zvýšit hladinu testosteronu. Hořká čokoláda – zvyšuje hladinu serotoninu, kterému se přezdívá hormon štěstí. Celer – obsahuje androsteron (mužský feromon) a ženy se pak mohou po takovém muži zbláznit. K dalším potravinám, jež mají kladný vliv na mužské libido, patří jahody, třešně, losos, med, řecký jogurt. Co takhle dát si pánové z dámského pupíku jahody s jogurtem? To zní jako rozkošná hra, která splní účel, nemyslíte?

Přečti si taky: Jahody, med a skořice: rozpal svého miláčka afrodiziaky!

Erotické hračky

Erotické prádlo, sexy botičky, parádní make-up, účes, relaxační koupel, parfém, příjemné materiály, to však není zdaleka vše. Chcete-li zažít s partnerem skutečně něco nevšedního, pak si nezapomeňte pořídit také erotické hračky. Ideálně, abyste z toho měli užitek oba. Například vyzkoušejte vakuovou pumpu, která je vhodnou hračkou pro muže i ženy. Tato erotická hračka má za úkol zvětšit, prokrvit a připravit pohlavní orgány mužů i žen k nezapomenutelnému sexuálnímu zážitku. 

Související články