Horoskop na 22. týden roku 2023: Berani pocítí příliv nové energie, Býci budou řešit vztahy

Shutterstock
|
29. 05. 2023
|
Máme tady poslední květnový týden a s ním taky čerstvý horoskop! Co během následujících dnů zažijí Raci a na co by si měly dát pozor Panny?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Tento týden se budeš cítit plná energie a odhodlání. Máš obrovský potenciál dosáhnout svých cílů, tak se neboj a jdi si za nimi naplno! Buď opatrná, aby ses příliš nenechala unést svou vášní, a měj na paměti, že je důležité najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Udržuj vztahy s blízkými a dej jim během týdne vědět, že ti na nich záleží.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Během týdne se zaměř na osoby, které jsou ti blízké. Hvězdy napovídají, že během následujících dnů budeš cítit nutkavou potřebu věnovat víc času a pozornosti rodině a přátelům.

Komunikace je klíčová, proto se snaž najít si čas na upřímné rozhovory s těmi, které máš ráda. Měj na paměti, že i když máš neustálou potřebu myslet na ostatní, nesmíš zapomínat taky na sebe. Udělej si čas na péči o své vlastní tělo i mysl.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Čeká tě týden plný příležitostí a nových začátků. Můžeš se pochlubit přívalem kreativity a inspirace, díky nimž se ti podaří dosahovat vysněných cílů. Buď odvážná a snaž se překonávat překážky, které ti život připraví. Měj otevřenou mysl a buď připravená na velké změny. Važ si svých přátel i rodiny a vyjádři jim podporu!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Během týdne se zaměř na svoje emocionální a duševní blaho. Buď vnímavá k vlastním potřebám a dopřej si čas na odpočinek a regeneraci. Je důležité, aby ses vyrovnala se svými potlačenými emocemi z dřívějška a vyjádřila náklonnost těm, které máš ráda. Měj na paměti, že se kolem tebe nachází spousta lidí, kteří tě podporují a jsou tu pro tebe. Neboj se požádat o pomoc, pokud ji potřebuješ.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Poslední květnový týden se budeš cítit plná energie a sebedůvěry. Máš v sobě ohromný potenciál a tvoje odhodlanost tě povede k zaslouženému úspěchu. Buď odvážná a věř si! Nezapomeň budovat dobré vztahy s partnerem a rodinou a dej jim najevo svou lásku a podporu. Měj otevřené srdce a buď připravená na nové zážitky.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V týdnu se zaměř na svůj osobní růst a sebevzdělávání. Máš skvělou intelektuální kapacitu, tak využij analytického myšlení k rozvoji dosavadních dovedností.

Popřemýšlej, jaké jsou tvoje cíle a jakým směrem se chceš dále ubírat. Měj taky na paměti, že je důležité najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Udělej si čas na relaxaci a klidně si dopřej večer v oblíbeném wellness centru.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

V týdnu se zaměř na vztahy a komunikaci s ostatními. Tvoje úžasná schopnost diplomacie a dar nalézt rovnováhu v každé situaci ti pomůžou vyřešit konflikty a navázat hlubší spojení s lidmi kolem sebe.

Buď otevřená novým zkušenostem a poznávej nové lidi. Měj na paměti, že je důležité taky pečovat o své vlastní potřeby a hledat harmonii ve vlastním životě.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Během týdne budeš řešit vnitřní pocity a emocionální stabilitu. Máš hlubokou intuici a schopnost prohlédnout věci na vícero úrovních. Věř svým instinktům a neboj se prozkoumávat temné stránky vlastní mysli. Buď odvážná a připravená na výzvy, které ti život přinese. Udržuj rovnováhu mezi prací a odpočinkem.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tenhle týden se těš na vzrušující a inspirativní dobrodružství. Tvoje vášeň a energie budou zářit do všech stran a pomůžou ti dosáhnout vysněných cílů. Buď otevřená novým zkušenostem a poznávej svět kolem sebe. Zároveň ale pamatuj na vyváženost mezi akcí a odpočinkem. Dej si čas na nabrání nových sil a udržuj rovnováhu v dosavadním životě.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Zaměř se na svoje cíle a aktivně pracuj na jejich dosažení. Máš pevnou vůli a výjimečnou schopnost soustředit se i ve vypjatých situacích, takže nic nebude stát v cestě tvému úspěchu.

Buď trpělivá a disciplinovaná, protože tvrdá práce a vytrvalost tě přivedou k vytouženým výsledkům. Nezapomínej ale ani na péči o sebe a dopřej si čas na relaxaci.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Popusť uzdu své kreativitě a nekonvenčnímu myšlení. Máš jedinečný pohled na svět, který ti pomůže najít nové a inovativní řešení byť i sebevíce zapeklitých problémů. Dopřej si svobodu projevit vlastní autenticitu a neboj se vyjít ze své komfortní zóny. Buď otevřená novým příležitostem a hledej inspiraci ve svém okolí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Tenhle týden se zaměř na své emocionální blaho a rozvíjení intuice. Máš hlubokou empatickou povahu, která ti pomáhá porozumět ostatním. Buď vnímavá ke svým pocitům a potřebám a dopřej si čas na odpočinek a regeneraci. Buď taky otevřená ke sdílení svých emocí s blízkými lidmi. Udržuj rovnováhu mezi sny a realitou a věnuj čas činnostem, které tě baví a naplňují.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Autor článku: redakce

Související články