Horoskop na 19. týden roku 2023: Raci se najdou v práci, Váhy ve vztahu

Shutterstock
|
08. 05. 2023
|
S novým květnovým týdnem tady máme i čerstvý horoskop! Na co se můžou těšit Berani a co čeká na Býky? Čti dál a zanedlouho se to dozvíš!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani si prodloužený víkend užijí na maximum a do pracovního týdne vstoupí nabití energií i dobrou náladou. Pokud kolegové okolo tebe zrovna optimismem nehýří, nenech si zkazit den a jednoduše je ignoruj. Ostatně nic jiného si ani nezaslouží.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou v následujícím týdnu plni očekávání. Čeká je totiž narozeninová oslava, kterou pro ně pořádají nejbližší a kolegové z práce. Tahle session se vyvede ne na 100, ale na 200 %, a ty budeš nesmírně ráda za lidi, kteří se kolem tebe pohybují.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou tímhle květnovým týdnem proplouvat bez nálady i radosti ze života. Každý den ti přijde stejně fádní a obyčejný jako ten předchozí. Nepřemýšlela jsi o návštěvě terapeuta? Dost by ti pomohlo si o svých pocitech popovídat s odborníkem.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci se po několika letech na pracovním trhu konečně v práci cítí jako ryba ve vodě. Dlouhou dobu se hledali, až konečně narazili na pozici, která jim vyhovuje ve všech směrech. Práce, která tě baví, je nepochybně výhra. Tak si jí važ. Máš totiž skvělý koníček!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi se dávají do kupy po nedávné viróze. Do práce nespěchej, ono se to tam bez tebe určitě nezboří. Protože pořád ještě nejsi ve stoprocentní kondici, nepřeháněj to ani s fyzickou aktivitou a domácími pracemi. Raději zapoj ostatní členy rodiny a snaž se co nejvíc odpočívat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou i během nadcházejícího týdne v jednom kole. Dávej si pozor na syndrom vyhoření. Jsi jenom člověk a občas si taky potřebuješ odpočinout. Lámat to přes koleno nemá smysl. Tělo společně s hlavou totiž začnou stávkovat v tu nejméně vhodnou chvíli. A to přece nechceš.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy se po dlouhé době cítí ve vztahu konečně šťastné a spokojené. Je vidět, že je ti současný partner skvělou oporou i parťákem v dobrých i těch méně úsměvných chvílích. Čekali jste na sebe dlouho, ale očividně to stálo za to. Užívej si každý jeden den plnými doušky!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři už delší dobu přemýšlí o změně. Ta se bude týkat nejen jejich pracovního, ale i osobního života. Láká tě vyrazit ven za naše hranice a změnit pole působnosti. Na druhou stranu tu máš několik lidí, bez kterých si život jednoduše život nedokážeš představit. Ať už se ale rozhodneš jakkoliv, bude to správně!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelcům bude během tohohle týdne chybět trpělivost. A nepomůžou jim dobře míněné rady okolí ani nejrůznější dechová cvičení. Potřebuješ mít zkrátka vyřešené a hotové věci hned a nemůžeš si dovolit čekat na to, až se ostatní rozhoupou. Okolí tohle chování ale nevnímá úplně pozitivně. Tak bacha na to!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si na tenhle týden naplánovali několik důležitých schůzek. Pokud podnikáš, setkáš se během nich s významnými obchodními partnery, se kterými si padnete do noty. Jestliže o pracovní schůzky nejde, rozhodně to pro tebe ani tvého partnera nebude promarněný čas.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři si tenhle týden doopravdy užijí. Vyrážejí totiž na zaslouženou dovolenou, které už se nemohli dočkat. Během dnů volna zažiješ spoustu adrenalinu i zážitků, na které by ses dřív bála byť jen pomyslet. Zpátky domů si přivezeš nejen plné album krásných fotek, ale taky nezapomenutelné vzpomínky.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby během týdne potrápí kratší viróza. Naštěstí nepůjde o nic, co by nespravil horký čaj a poctivý domácí vývar. Je pravda, že už jsi nemarodila opravdu dlouho. Imunitu je proto potřeba čas od času potrénovat. Dávej na sebe pozor a do práce nespěchej. Však oni se tam bez tebe nezblázní.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Autor článku: redakce

Související články