Čínský horoskop na 20. víkend roku 2023: Krysy se potkají s někým zajímavým, Tygři zažijí vášeň

Shutterstock
|
19. 05. 2023
|
Už za pár hodin tady máme další květnový víkend, a tak je tu nový horoskop! Co během dnů volna zažijí Krysy a na co by si měly dát pozor Kozy?

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Víkend pro tebe bude plný aktivit a dosud nepoznaných možností. Můžeš se těšit na zajímavá setkání s novými lidmi a příjemné zážitky. Nicméně buď opatrná, aby sis neudělala problémy tím, že se dostaneš do konfliktu s někým, kdo má jiný názor nebo cíle než ty.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Tenhle víkend pro tebe bude poměrně klidný a vyrovnaný. Budeš mít dostatek času na odpočinek a relaxaci, což ti pomůže získat energii a sílu pro nadcházející pracovní týden. Pokud máš nějaké velké plány, víkend je ideální na to, abys je začala realizovat.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Následující dny volna pro tebe budou plné emocí a vášní. Můžeš se těšit na nějakou vzrušující aktivitu nebo zážitek, který tě povzbudí a nabije energií. Buď ale opatrná, aby sis do života nepřitáhla zbytečné problémy, které by mohly narušit tvou obvyklou činnost.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Užiješ si klidný a harmonický víkend. Budeš se cítit dobře v přítomnosti svých blízkých a rodiny a můžeš se těšit na pohodovou a uklidňující atmosféru, která z nich bude po oba dny vyzařovat. Je ideální čas na to, aby sis odpočinula a konečně užila zaslouženého klidu a pohody.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Víkend se u tebe ponese v duchu adrenalinových aktivit a překvapení. Můžeš se těšit na nějakou vzrušující zábavu nebo zážitek, o kterém už dlouho sníš a zatím jsi nebyla schopná ho realizovat. Buď ale opatrná, abys neriskovala příliš mnoho! Tentokrát by se to nemuselo vyplatit.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Tenhle víkend se u tebe ponese v duchu objevování nových věcí. Můžeš se těšit na nějaké zajímavé příležitosti, které ti umožní rozšířit obzory a naučit se něco nového. Pozor jenom na to, ať nejsi příliš důvěřivá nebo naivní. Přineslo by ti to zbytečné komplikace.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Tenhle víkend doslova vybízí ke sladkému nicnedělání a odpočinku. Věnuj se příjemným a odpočinkovým aktivitám a vyraz třeba na procházku do přírody, do wellness centra nebo se začti do nové knihy. Víkend bude ideální na to, aby sis odpočinula a načerpala novou energii pro příští týden.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Čeká tě víkend plný zábavy a veselých příhod. Můžeš se těšit na společnost svých přátel a blízkých a na nějaké zajímavé aktivity, které tě pobaví a povzbudí pro nadcházející pracovní dny. Užij si přítomnost lidí, kteří tě inspirují a podporují na maximum!

Opice – 1968, 1980, 1992, …

O víkendu se rozhodneš harmonizovat své tělo i mysl. Budeš mít dostatek času na to, aby ses věnovala svému vnitřnímu já a načerpala novou inspiraci a energii. Můžeš se těšit na příjemnou atmosféru a klid, který ti umožní zrelaxovat se a získat nové pohledy na dosavadní život.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

O víkendu budeš dohánět pracovní resty. Nicméně si ověříš, že tví kolegové jsou nesmírně pracovití a loajální, takže tě v tom nenechají! Spolupráce s lidmi, kteří tě podporují a inspirují, tě posune k novým výzvám. Vnitřně budeš cítit, že máš dostatek energie a odhodlání k tomu, abys dokázala dosáhnout svých cílů a dlouhodobých plánů. Jen tak dál!

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Během víkendu se vrhneš na důkladný jarní úklid domácnosti, do kterého zapojíš i ostatní členy rodiny. I když se nebudou tvářit zrovna dvakrát nadšeně, přiloží ruku k dílu a úklid vám tak zabere polovinu času. Večer se odměňte třeba večeří v oblíbené restauraci nebo kinem.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

S partnerem zažijete vášnivý víkend, na který jen tak nezapomenete. Ať už se rozhodnete navštívit oblíbené wellness centrum, nebo si pro sebe pronajmete pokoj na víkend, o zábavu a vášnivé aktivity nebude nouze. Prohloubíte stávající vztah a ještě se o sobě dozvíte něco nového.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Autor článku: redakce

Související články