Hitparáda trapasů světových celebrit: Tohle vážně NECHCEŠ

Bigstockphoto
|
14. 02. 2017
|
Není každý den posvícení. Stal se ti trapas, na který bys nejraději zapomněla? Nejsi v tom sama. Na rozdíl od trapasů celebrit se ale ty tvoje nepropírají v médiích a neplní přední stránky bulvárních plátků. Máme pro tebe hitparádu těch nejhorších.

Tváře zahalené do kok(o)su

Že by si Angelina ve vypjatých situacích s nevěrným a agresivním Bradem šňupla něčeho „kok(o)sového“? Ale kdeže, její „moučnou“ tvář, kterou zachytili fotografové na premiéře snímku The Normal Heart, byla dílem nešikovného vizážisty, který jednoduše neuměl pracovat s transparentním pudrem. Aby v tom nebyla Angelina sama, stejný problém měla třeba i Nicole Kidman nebo Drew Barrymore.

Přečti si také: BrexPitt zahájil éru hollywoodských rozchodů

Vyholený klín Paris Hilton

Na bohaté dědičce hotelového impéria, rádoby zpěvačce a pornoherečce Paris Hilton jsme už snad viděli všechno. Netušíme tedy, proč fotografy tak šokoval její odhalený klín, který v plné parádě vystavila na oslavě svých 30. narozenin. Snímky okamžitě obletěly svět a staly se dodnes propíranou senzací.

Malí počůránci

Skvrny a fleky na kalhotách jsou neodmyslitelným folklórem světových (i tuzemských) celebrit. Pánové sice razí heslo, že poslední kapka stejně patří do trenek, například u takového Ashtona Kutchera si ale nejsme tak úplně jistí, zda šlo o jednu kapku. Vidíme to spíš na pěkně mokrou a trapnou nehodu. Bohužel, podobnou „nehodu“ měla během koncertu i známá zpěvačka Fergie. Asi nechtěla nechat fanoušky dlouho čekat.

Dobrý den, kozy ven

To, že celebrity ukazují bradavky, má mnoho důvodů. Buď se snaží za každou cenu upoutat pozornost, nebo jsou jejich módní návrháři pořádní lajdáci. Jak jinak si vysvětlit záplavu odhalených dekoltů, kterými nás počastovala například Lindsay Lohan, Kate Moss nebo slovenská herečka a modelka Andrea Kerestešová?

Mohlo by tě zajímat: 5 důvodů, proč jsou velká prsa noční můra

Narvané jak vlak do Košic…

Na večírcích teče alkohol proudem a ve světě celebrit tomu není jinak. Není se tak čemu divit, že řada prominentních dětiček, zpěvaček i dávno vyhaslých rádoby celebrit opouští bary, restaurace a večírky narvaná jak vlak do Košic. Typickým příkladem budiž nechvalně známá Lindsay Lohan, Avril Lavigne nebo Pamela zmaštěná jako papír od sekané.

Jak přežít trapas?

Ačkoli máš sto chutí se po právě prožitém trapasu propadnout do země, neklesej na mysli. Přejdi ho s grácií a věř, že jednou se mu v obklopení rodiny či nejbližších přátel pořádně zasměješ. A když už bude opravdu nejhůř, vzpomeň si na tenhle článek a celebrity, které jsou jeho součástí.

A jaký nejhorší trapas se stal tobě? Dej nám vědět na Facebooku nebo Instagramu s hashtagem #jsmekocky!

Související články