5 důvodů, proč jsou velká prsa noční můra

Bigstockphoto
|
29. 01. 2022
|
Říká se, že co je velké, to je hezké. To ale samozřejmě neplatí stoprocentně. A i když ti všichni tvrdí, že můžeš být ráda, že si nemusíš vycpávat podprsenku ponožkami, ty víš svoje. Velká prsa jsou peklo!

1. Způsobují bolesti zad

Tohle je asi ta nejhorší fyzická daň, kterou za ně dennodenně platíme. Nejhorší na tom je to, že za nějaký čas se z toho klidně můžeš začít hrbit. Taková zátěž se na zádech a páteři značně podepíše.

2. Běhání je jen pro otrlé

Jedna z nočních mur každé majitelky naditého výstřihu. Sehnat pořádnou a padnoucí sportovní podprsenku je prostě peklo a ještě horší je vyběhnout a zahlédnout výrazy čumilů okolo. 

3. Vypadávají z výstřihu

Stačí zvolit šaty s volnějším výstřihem a otevřenější podprsenku a pak se špatně sehnout a trapas je na světě. I když 10 z 10 mužů by tohle rozhodně vidět chtělo, 10 z 10 žen by radši zůstalo doma. Další problém je najít šaty s tím správným výstřihem. Buď vypadáš lacině, nebo jsi sešněrovaná ve staropanenských šatech. Prostřední varianty zřejmě vyhynuly.

4. Muži mají problém s očním kontaktem

Mluvíš s ním a on místo do očí a on ti místo toho neomaleně vejrá do výstřihu. O deset pater pod našimi známými jsou slizcí týpci, kteří nás dokážou zaměřit přes celé náměstí a pak ještě prohodit něco, co nám zaručeně znechutí den. Udržet oční kontakt je těžké (to my přece dobře víme), ale musíme se kvůli tomu cítit jako maso ve výloze řeznictví? A co kdybychom začaly zírat mužským do rozkroku?

5. Shánění té pravé podprsenky

Správná podprsenka prsa podpoří, nic nemá přetékat spodem, horem ani ven z košíčků a zapínání by se nemělo nezařezávat nepříjemně do kůže. A taky bychom v ní neměly vypadat jako babičky, její široká podpůrná ramínka by neměla lézt z každého tílka a neměla by stát půlku výplaty. Jenomže než takovouhle najdeš, to se dřív dočkáme filozofického traktátu z pera Pamely Anderson. 

Máš zkušenosti s civěním do výstřihu, nebo naopak o pořádných melounech jenom sníš? 

Související články