BrexPitt zahájil éru hollywoodských rozchodů

bigstockphoto.com
|
19. 01. 2017
|
Rozchod roku 2016 – i tak se diskutuje o rozpadu manželství Angeliny Jolie a Brada Pitta. Kdo další to ještě zabalil? Budeš se divit, kolik hollywoodských hvězd a hvězdiček zůstalo na ocet. Máme pro tebe velký rozchodový speciál roku 2016!

BrexPitt jako kauza, na kterou se nezapomíná

Dokonalý pár, mohlo by se na první pohled zdát. Ona je krásná vysoká bruneta a on neodolatelný kocour, po kterém šílí několik generací žen. No, jen řekni, copak jsi jim jejich lásku nezáviděla? My tedy ano! O to větší šok nás čekal, když Angelina prohlásila, že s Bradem končí a podává žádost o rozvod. Vyrojily se spekulace o tom, že Brad měl milenku, napadl vlastního syna a oddával se extrémním alkoholovým dýchánkům. Dodnes není jasné, co zas BrexPittem vlastně stálo.

Gwyneth Paltrow a Chris Martin už nejsou svoji

Více než 10 let spolu setrvávali bok po boku. Rozvod pak přišel jako blesk z čistého nebe. O kom je řeč? O americké herečce Gwyneth Paltrow a frontmanovi britské kapely Coldplay Chrisi Martinovi. Ti se rozhodli zahodit společné zážitky a prstýnky a „na stará kolena“ si ještě trošku povyrazit.

via GIPHY

Johny Deep opět k mání!

Kočky, zbystřete! Čokoládový krasavec Johny Deep, kterého znáte například ze Střihorukého Edwarda, Karlíka a továrny na čokoládu, Pirátů z Karibiku nebo nespočtu dalších filmových trháků, je opět k mání! V průběhu minulého roku se rozvedl se svou mladou manželkou Amber Heardovou, a znovu tak může lámat dívčí srdce!

via GIPHY

Drew Barrymore to nevyšlo ani napotřetí

Zlomená a zdrcená – taková byla Drew Barrymore, když oznámila rozchod s dlouholetým partnerem Willem Kopelmanem, s nímž v manželství setrvávala 4 roky. Jeho výsledkem je spousta nezapomenutelných vzpomínek, zážitků, ale především dvě děti, které jsou touto situací taktéž poznamenané. Nutno podotknout, že šlo již o třetí rozvod krásné herečky, tak jen doufejme, že byl poslední.

via GIPHY

Lady Gaga opět sama?

Ani excentrické a provokativní zpěvačce Lady Gaga románek s Taylorem Kinneym nevyšel. Snoubenci zrušili zasnoubení, které zamaskovali za „krátkou přestávku“. Ta však stále trvá. Tak co? Jak to vlastně mají? Podle vyjádření zpěvačky „jako většina párů jsme i my jednou nahoře a jednou dole. A tak si dáváme pauzu," to určitě není nic vážného…

via GIPHY

Taylor Swift neví, kam dřív skočit

Taylor Swift udržovala poměrně vášnivý románek se slavným DJ Calvinem Harrisem, aby ho mohla po pár dlouhých měsících pustit k vodě kvůli Tomovi Hiddlestonovi, s nímž jí ale vztah také nevyšel a skončil rozchodem. No to sis teda pomohla, Taylor… Ne nadarmo se říká, kdo chce víc, nemá nic!

via GIPHY

Po 11 letech oznámila Naomi Watts rozchod

Aby hollywoodské hvězdy vydržely ve vztahu tři, pět, ba dokonce deset let, nebývá příliš zvykem. Zářnou výjimkou ale byla Naomi Watts a její manžel Liev Schreiber, s nímž v manželském svazku setrvávala dlouhých 11 let. Oznámení, že jejich vztah nefunguje tak, jak má, vyvolalo údiv, ale i spekulace o milenci či milence, které se ale doposud nepotvrdily.

via GIPHY

Jsi na tom stejně? Nezoufej!

Rok 2016 byl po právu označován jako „rok rozchodů“. Nerozcházely se totiž pouze zahraniční, ale i české celebrity a další páry. Pokud to byl i tvůj případ, nezoufej! Když si z rozchodu nic nedělá Angelina, kterou jsme mohli nedávno zahlédnout usměvavou v lyžařském ráji Crested Butte v Coloradu, proč bys měla brečet do polštáře ty? 

Související články