České chaty snů: Nová docu-reality show slibuje osm fantastických proměn

Shutterstock
|
18. 03. 2023
|
Už 24. 3. 2023 začíná na Primě zbrusu nová docu-reality show, která ti přinese svěží designovovou inspiraci v osmi fantastických proměnách.

Novinkový pořad České chaty snů bude mapovat osm proměn chat a chalup, kterými tě provede trio zkušených architektů a stavitelů, jimž nechybí sarkastický smysl pro humor.

Proměny, které berou dech

Češi jsou národem chatařů a chalupářů. Pokud ty sama víkend co víkend trávíš mimo světla velkoměsta, určitě si nenech ujít netradiční proměny osmi chat a chalup!

Ty jsou v rámci téhle docu-reality show situovány na poměrně netradičních místech. Půjde o samoty, lesy, ale i místa přímo u vody. Výsledky proměn budou jednoduše dechberoucí.

Na rozdíl od jiných formátů se seriál nezaměřuje na osobní příběhy, ale objekt jako takový – jeho historii a genia loci. Navíc tě čekají netradiční výlety za zajímavostmi v nejbližším okolí dané nemovitosti.

Sleduj cesty osmi klenotů

Pořadem provází trojice zkušených architektů – Petr Portych, Sebastian Wojnar a Martin Štrouf, kteří se nebojí vymanit ze zajetých stereotypů a experimentovat.

Výsledkem budou výjimečné projekty a objekty, které vydařenou rekonstrukcí nejen získají na hodnotě, ale především budou dělat svým majitelům radost.

Stylem se pořad České chaty snů přibližuje světovým formátům o přestavbách druhého bydlení. Tak co? Dáš mu šanci?

První díl pořadu České chaty snů můžeš sledovat v pátek 24. března od 22.00 hod. na Primě.

Zdroj: iprima.cz

Související články