Horoskop na říjen 2019: Lvy čeká dovolená a Raky velká výzva

www.bigstockphoto.com
|
26. 09. 2019
|
Postavení hvězd slibuje stabilní říjen. Měsíc bude ideální pro urovnání neshod a nesrovnalostí ve vztazích doma i na pracovišti. Merkur ve Štíru přinese spoustu mentální energie, která se tě bude držet po celý říjen. Co čeká jednotlivá znamení?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani si budou během října užívat dny stability a prosperity. Měli by se proto zaměřit na urovnání případných neshod nebo komplikovaných vztahů. Hvězdy budou nakloněny kompromisům i novým začátkům. Přes samotnou snahu ale nezanedbávej svoje zdraví. Ohroženy jsou především ledviny a močové ústrojí. Takže žádný alkohol a spoustu ostropeřce!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci si můžou konečně oddychnout. To, čeho se tak dlouho obávali, totiž mají za sebou. Možná šlo o významný životní krok, možná o změnu pracovního místa. Ať tak, či onak, Býci – máte konečně splněno! Díky tomu, o co jste se aktivně postarali, se urovnají vztahy v rodině nebo mezi známými a vy se konečně hodíte do vnitřní pohody.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou během října řešit zapeklitou situaci na pracovišti. Pravděpodobně půjde o vztah mezi nadřízeným a podřízenými, do kterého mohou výrazně zasáhnout. Milí Blíženci, důkladně si svoje počínání rozmyslete. Pokud se rozhodnete špatně, přijdete o práci nebo nejbližší kolegy a spolupracovníky. Útěchou vám budiž, že existuje rozhodnutí, které vám neupře ani jedno. Odhalit ho ale musíte už vy sami.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Na Raky čeká bohatý měsíc. Bohatý ale bude ve všech ohledech. A to jak na ty dobré události, tak ty špatné. Raci, zatněte zuby a nenechte se vykolejit nečekanou událostí, díky níž budete nuceni opustit svoji komfortní zónu. Hvězdy vám nachystají jenom takové výzvy, které dokážete zvládnout. Bude to těžké, ale vy máte srdce bojovníka!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi si budou během měsíce užívat zasloužené pozdní dovolené. Vyloučen není pobyt v horách ani u moře. Pokud plánujete zahraniční dovolenou, vsaďte na Arabský poloostrov. Nezapomenutelné zážitky slibují Emiráty nebo exotický Omán. Hoďte se do vnitřní pohody a nezapomeňte nasadit alespoň dvoutýdenní preventivní léčbu probiotiky. Vyhnete se tak nepříjemným zdravotním komplikacím.

bigstock-autumn-woman-carefree-young-w-305535463.jpg

Podzim se přihlásí už brzy.
Jednotlivá znamení a jejich osudy se budou diametrálně lišit.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou mít nesmírně náročný říjen. Čeká je několik významných společenských akcí, na kterých budou hlavními hostitelkami. Ačkoli Panny tuhle roli milují, jsou po září emočně a psychicky vyčerpané. Hodit se jim proto bude každá ruka a ochotný pomocník. Milé Panny, říjen bude náročný, do konce roku vás pak ale čeká zasloužený odpočinek a klidový režim.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou muset během října rozseknout zapeklitou situaci v oblasti mezilidských vztahů. Pravděpodobně se v jejich okolí nachází někdo, kdo nepěkně intrikuje. Hvězdy Vahám ale během října pomůžou s odhalením podlého intrikána. Pravděpodobně zažijete šok, na druhou stranu máte jistotu, že pokud se zbavíte vybraného jedince, bude vám zase o něco lehčeji na duši.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, blíží se vaše ctěné narozeniny. Ještě před tím, než začnete plánovat rodinnou oslavu, budete svědky několika dalších oslav přátel a kolegů, což vás maličko vyčerpá a odradí. Na druhou stranu slavit něco, co sami neberete jako důvod k oslavě, není vaše povinnost, nýbrž právo. Nemusíte tak nikomu nic vysvětlovat. Naučte se říkat ne a věřte, že budete vnitřně klidnější a spokojenější.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou muset během října pořádně zamakat. Léto totiž tak trošku proflákali. Na druhou stranu budou plní energie a lačni po nových pracovních výzvách. Nebojte se, milí Střelci, vy to zvládnete. Odměnou vám bude zvýšení platu nebo atraktivní pracovní pozice. Téhle zasloužené změny se ale dočkáte až na konci roku.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi budou muset během října vystoupit ze své komfortní zóny. Protože jste, milí Kozorozi, tak trochu „konzervy“, nebude to nic jednoduchého. Změny jsou ale potřeba. Pokud byste se zařekli, že nic měnit nebudete, je tady velké riziko propásnutí příležitosti, která se jen tak neodmítá. Možná se vám naskytnou nové pracovní nabídky, mnohem pravděpodobnější je ale daleká zahraniční cesta.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se oklepávají z předchozího měsíce, ve kterém se stalo něco, co jim připomnělo dávnou minulost a člověka, bez kterého si dříve nedokázali představit život. Milí Vodnáři, zapomeňte na minulost. I přes chyby, které jste napáchali, je pryč a změnit ji nemůžete. Soustřeďte se sami na sebe a na nové zítřky. A nezapomeňte – pokud nezačnete být spokojení sami se sebou, nemůže s vámi být spokojené ani vaše okolí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby čeká několik významných rodinných oslav a událostí. Během léta pravděpodobně provdaly syna nebo dceru, což je obrovským důvodem k oslavě. Jen pozor na větší množství alkoholu, které vám, milé Ryby, neprospívá. Vyvarujte se afektivního chování i vnucování vlastních názorů ostatním. Své děti jste vychovaly perfektně, je ale potřeba si uvědomit, že jde o jejich, nikoli váš život.

Těšíš se na říjen, nebo bys ho radši vyškrtla z kalendáře?

Související články