Univerzální kabelky, které se hodí ke všemu

answear.cz
Komerční článek
|
13. 07. 2021
|
Univerzální kabelky jsou nadčasové a je vhodné mít ve svém šatníku alespoň jeden takový model. Jsou užitečné zejména v každodenním životě – v práci nebo ve městě.

Můžete si však vybrat univerzální večerní model, který si budete nosit prakticky k jakémukoli oblečení pro zvláštní příležitost.

Univerzální barva dámské kabelky

Každá žena sní o tom, že v šatníku bude mít alespoň jednu kabelku, která bude ladit se všemi kombinacemi. Univerzální kabelka by neměla být příliš velká na to, abyste ji mohli vzít na večírek, ani příliš malá, aby se do ní vešly všechny vaše věci. Rozhodující je také univerzální barva dámské kabelky. Nejlepší jsou modely v odstínech černé, tmavě modré, hnědé a béžové. Nemusíte se hned rozhodovat pro velmi jednoduchý černý model, naopak hnědá kabelka se také hodí téměř ke všemu. Kromě toho v obchodech najdete velmi velký výběr tašek v těchto barvách - můžete si vybrat mezi mnoha modely a styly. Mezi trendy patří například zvířecí motivy, které dodávají vašim outfitům šmrnc.

Univerzální kabelka, kterou chcete nosit každý den, by měla být větší, zvláště pokud máte ráda spoustu věcí s sebou. Každý den se oblékáte jinak, takže je důležité najít univerzální kabelku, která se hodí ke všemu. Nejlepším řešením budou modely se dvěma popruhy, jedním dlouhým ramenním popruhem a krátkým, abyste kabelku mohli držet v ruce. Je důležité, aby byla také přizpůsobena vašim očekáváním. Přemýšlejte o tom, co nosíte každý den v kabelce. Některé ženy si berou s sebou jen to nejnutnější, zatímco v kabelce ostatních musí být notebook na práci, diář a toaletní taška. To však neznamená, že prostorné univerzální tašky nemohou být elegantní. Naopak. Shopper bagy a kufříky, které jsou v módě několik sezón, budou skvělým řešením. Pokud však dáváte přednost menším modelům, můžete investovat do úhledného psaníčka, tato taška se hodí na všechno a bude obsahovat spoustu drobností, které by měly být po ruce.

damske-kabelky.jpg


answear.cz

Materiál univerzální kabelky

Důležitý je také materiál, ze kterého je kabelka vyrobena. Rozhodně je nejlepší zvolit modely vyrobené z přírodní kůže, protože jsou elegantní, odolné a vypadají skvěle s koženými botami. Samozřejmě, pro ženy, které nechtějí utrácet příliš mnoho peněz za kabelky, jsou v nabídce modely vyrobené z koženky, semiše nebo látky, ke kterým se hodí dámské espadrilky i lodičky. V posledních několika sezónách jsou velmi oceňované ekologické tašky z recyklovaných materiálů.

V případě kabelky, která se má nosit každý den, byste se neměli řídit pouze módou, ale především funkčností daného modelu. Aspekt, kterému je vhodné věnovat rovněž pozornost, je stavba těla a výška ženy. Jen tak správně sladíte kabelku.

Kabelka k šatům

Kabelky a šaty by měly být sladěny v závislosti na příležitosti. Spojkové kabelky budou skvělým řešením pro svatbu nebo velkolepou oslavu. Takové kabelky jsou ideální pro elegantní recepce a pojmou všechny věci, které v tuto chvíli potřebujeme. Pokud chcete, aby taška na spojku byla univerzální, zvolte černou, šedou nebo béžovou. Pokud máte rádi lesklé textury, bude stříbro a zlato také univerzální. Můžete si vybrat model s opaskem nebo bez něj.


 

Související články