Horoskop na červen 2021: Řešit budeme románky i peníze

Bigstockphoto
|
29. 05. 2021
|
Jednadvacátého června Slunovratem oslavíme, že náš rok dospěje z rozverného jara do seriózního léta. Hvězdy slibují řadu zážitků a splněných přání. Co čeká tvoje znamení?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani se budou potýkat s nepříznivým postavením planety Mars, která bude ovlivňovat zejména jejich vztah na pracovišti. Pokud tě v práci už nějaký pátek točí méně inteligentní kolegyně nebo líný kolega, počítej s tím, že během června dosáhnou vzájemné antipatie vrcholu. Na druhou stranu se mezi vámi vyčistí vzduch a budete tak moct začít pěkně od začátku.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Červen je pro Býky měsícem plným nečekaných zážitků a překvapení. Vyloučený není přírůstek v rodině, povýšení v práci nebo exotická pracovní cesta v zahraničí. Chyť proto příležitost za pačesy a využij všechno, co si pro tebe Hvězdy na červen připravily.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Poslední dobou se pravděpodobně necítíš ve své kůži. Pokud nechceš skončit s teplotou a horkým čajem pod peřinou, začni se ládovat čerstvým ovocem, zeleninou a tradičními i moderními superpotravinami. Snaž se vyhýbat stresu a po práci nezapomeň na dostatečný odpočinek. Tvoje tělo ho teď vážně potřebuje.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci si během června užijí menší románek. Vyloučený není vztah na pracovišti nebo setkání s bývalou láskou. Hvězdy nicméně dlouhodobému vztahu nepřejí. Jako super zpestření stávajícího stereotypu se ale vyplatí do něj trochu zainvestovat.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V pracovní oblasti se ti poslední dobou daří. Neusni ale na vavřínech a dávej pozor na 11. června. Pokud musíš řešit nějakou zásadní pracovní záležitost, která vychází na zmíněné datum, raději ji vyřeš přednostně nebo naopak posuň až po jedenáctém. Dávej bacha na závistivé kolegy i nevyzpytatelné obchodní partnery!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Venuše je v příznivém postavení s tvým znamením a kolem 13. června pravděpodobně bude tvůj telefon obohacený o nějaký kontakt navíc. Může jít o nezávazný flirt, ale i vroucí lásku, která ti ukradne pevnou půdu pod nohama. Ničemu se nebraň a zvláště v téhle podivné době dej šanci všemu, co ti hvězdy nabízí.

bigstock-international-womens-day-wome-406747889.jpg

Červen bude opět velmi rozmanitý.
Bigstockphoto
A co bude v červnu řešit tvoje znamení?

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, amorův šíp vás v tomto měsíci nezasáhne do správného místa. Bohužel si nevyhlédnete ideálního idola, ale zpočátku na něm budete trvat. A to zcela nezištně a o to upřímněji. Venuše je po celý měsíc v nepříznivé kvadratuře s vaším znamením, a vy si od 11. června začnete připouštět, že je něco špatně.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou během června řešit menší nepříjemnosti v rodině a mezi nejbližšími přáteli. Vyloučená není nemoc ani ztráta většího objemu finančních prostředků. Naštěstí nepůjde o nic, co by tě do budoucna nějak zvlášť poznamenalo, nicméně je dobré se na komplikace a nepříjemnosti už dopředu připravit.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci si v červnu užijí kratší dovolenou, která jim teď vážně bodne. Jít může o prodloužený víkend v Čechách nebo pár dnů u moře. Pokud vybereš druhou zmíněnou možnost, nezapomeň si k dovči sjednat odpovídající cestovní pojištění. Nehoda totiž není náhoda a neštěstí nechodí po horách, ale po lidech.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, pokud žijete v partnerství, pravděpodobně si budete muset během června projít těžkou zkouškou. Venuše je po celý měsíc v nepřející opozici s Plutem a zvláště kolem 24. června vás čekají náročné dny. Může dojít k proměně vašeho vztahu a možná se rozhodnete tento svazek s konečnou platností ukončit. Výsledné rozhodnutí je ale samozřejmě jenom na vás.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, na pracovním poli uděláte vskutku velký kus práce a šéf je rád, že to berete zodpovědně. Přes všechnu práci a snahu ale nezanedbávejte vaše nejbližší, kterým posledních pár týdnů pekelně chybíte. Přece nechcete, aby začali pokukovat po někom, kdo jim budě věnovat to nejcennější, co může – svůj volný čas.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se nedávno opět naplno zapojily do pracovního procesu a nutno říct, že jim to vážně prospívá. Poslední týdny byly náročné, ty se teď ale konečně cítíš znovu jako ryba ve vodě. V polovině měsíce dej bacha na finanční záležitosti a do konce června si užívej všech příležitostí, které si pro tebe Hvězdy přichystaly.

Těšíš se na červen, nebo bys tenhle měsíc radši přeskočila? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články