Milan Peroutka: 5 důvodů, proč tohohle kocoura zbožňujeme

https://goo.gl/4xydFb
|
04. 04. 2017
|
Září v oblíbené televizní show Tvoje tvář má známý hlas a nedávno s pomocí maskérů a vizážistů předvedl parádní proměnu v Enriqueho Iglesiase, čímž si vysloužil obdiv poroty, ale i dívčích srdcí. Víš, o kom je řeč?

Modří již tuší, že následující řádky budou věnovány Milanu Peroutkovi. Nemůžeš mu odolat? Buď v klidu. Rozhodně nejsi sama. Tenhle vykutálený kocour zamotal hlavu nám všem. Daly jsme si tu práci a našli rovnou 5 důvodů, proč tomu tak je.

Důvod č. 1: Mladé masíčko

Tenhle roztomilý koloušek oslavil nedávno dvacáté sedmé narozeniny. Hlavu tak zamotal nejen pubertálním kočkám, ale i zralým ženám. Co si budeme povídat – ať je nám patnáct, nebo čtyřicet, na krásného mladého chlapa se podíváme vždycky rády.

peroutka2.jpg

Milan Peroutka nejen že hraje, ale zpívá.
Podlamují se ti z něj kolena? Vítej v klubu!

Důvod č. 2: Je to Beran!

Milan Peroutka se narodil 24. března 1990. Pokud se alespoň trošku orientuješ ve znamení zvěrokruhu, pak už určitě víš, že tenhle objev je narozen ve znamení ohnivého Berana. Muž-Beran je doslova ztělesněním mužnosti. Rytířské způsoby mu nejsou cizí. Svou milou dokáže zahrnout dárky, láskou i vášnivými polibky. Sex s ním je navíc nezapomenutelný! Ještě nějaký důvod?

Mohlo by tě zajímat: Muž ve znamení Berana? Poradíme, jak ho sbalit!

Důvod č. 3: Má vlastní kapelu a chytlavé songy

Z původně malého a ničím nezajímavého klučíka, který svou kariéru začínal v HaFdivadle, se vyloupl kořen hodný obdivu, který v roce 2013 založil vlastní kapelu Perutě. Chytlavé songy, jejichž refrény nám zní v hlavě pořád dokola, prostě z paměti nevymažeme.

peroutka-perute.jpg

Milan Peroutka je frontmanem kapely Perutě.
Milan se svou skupinou Perutě. Jejich písničky jsou fakt chytlavé!

Důvod č. 4: Majitel dokonalého úsměvu

Ať už na nás cení zuby jako Enrique Iglesias, Petr Muk nebo Amy Winehouse, jeho zářivě bílému úsměvu prostě nedokážeme odolat. Zoubky jako perličky a americký úsměv zamotaly hlavu nejedné z nás.

peroutka3.jpg

Milan Peroutka má vlastní kapelu.
My už nemáme co dodat. Vrau!

Důvod č. 5: Je single!

Ačkoli médii začátkem roku 2017 prolétla informace o tom, že je šťastný po boku krásné přítelkyně, vztah pravděpodobně nevydržel mediální tlak a neustálé koncertování. Poslední uveřejněné zprávy o tomhle fešákovi nahrávají do karet všem nezadaným dívkám a ženám. Milan je single a opět čeká na svou vyvolenou!

A co říkáš na Milana Peroutku ty? Nedokážeš od něj odtrhnout oči nebo to není tvůj typ? Napiš nám na Facebook nebo na Instagram s hashtagem #jsmekocky!

Související články