Will Smith a jeho netradiční manželství: Jak to s manželkou Jadou Pinkett mají?

Bigstockphoto
|
29. 03. 2022
|
Udílení Oscarů 2022 vstoupilo do historie skandálem, kdy herec Will Smith vrazil facku moderátorovi, který urazil jeho manželku. Šlechetné gesto milujícího manžela? Svazek těchto dvou měl přitom několikrát namále.

Herec Will Smith (53) už bude navždy spojený s letošními Oscary ne jako výherce ceny za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli, ale spíš jako ten, kdo neváhal vrazit moderátorovi večera pořádnou facku. K ní došlo potom, co se moderátor navážel do jeho manželky Jady Pinkett Smith (50), která trpí alopecií. Jedná se o autoimunitní poruchu, při které nemocnému vypadají vlasy. Zatímco během udílení cen byli manželé jako dvě hrdličky, realita jejich vztahu ne vždycky bývala úplně idylka.

Will a Jada Pinkett Smith: Manželství jako na horské dráze

Will a Jada Smithovi platí za jeden z nejdéle trvalejších manželských párů Hollywoodu. Letos oslaví už 25. výročí společného života. Jejich manželství si přitom prošlo řadou krizí a jednou se dokonce na čas rozešli. Už jejich svatba se nesla v duchu neshod. Zatímco Will si přál tradiční veselku, Jada, v té době ve druhém trimestru těhotenství, o ni moc nestála. Nakonec kvůli naléhání své matky ustoupila a v roce 1997 si s Willem řekli své ano. Údajně to byl teprve první z mnoha kompromisů, které novopečená paní Smithová podstoupila.

bigstock-los-angeles-nov-jada-pi-441380627.jpg

Will Smith s manželkou mají dvě děti.
Bigstockphoto
Manželé Smithovi společně vychovávají dvě děti.

Rozchod, nebo rozvod?

Krátce po svatbě se jim narodil syn Jaden (23) a dcera Willow (21). Zatímco se Smithovi navenek prezentovali jako dokonalá rodinka, manželská krize se začala prohlubovat. Neshody se nakonec vyostřily natolik, že na oslavě 40. narozenin Jady údajně došlo k velké hádce, kdy si oba uvědomili, že je vztah vysává a nejsou šťastní. Ani jeden se nechtěli rozvádět, ale dohodli se, že půjdou na čas od sebe. Během odloučení se Jada zapletla s 25letým raperem Augustem Alsinou, ale nakonec se s Willem dali znovu dohromady.

Vyznavači otevřeného manželství

Will Smith ve své životopisné knize uvádí, že je moc rád, že se jim s Jadou povedlo manželství zachránit. V obnovení důvěry jim prý pomohla párová terapie a společná rande, která si každý týden dopřávají. Manželé se taky nedávno přiznali, že jsou vyznavači otevřeného manželství, kdy mají oba svobodu mít mimo vztah další sexuální partnery. Snaží se být k sobě zcela otevření a nic před sebou netajit. Podle Smithových slov jsou právě svoboda a bezpodmínečná podpora nejvyšším vyjádřením lásky.

Jaký je tvůj názor na otevřené vztahy?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4, zdroj 5

Související články