5 klíčových trendů mezi kabelkami pro rok 2021

Unsplash
Komerční článek
|
03. 08. 2021
|
I když to začátkem roku nevypadalo, léto nabírá optimističtější směr. Opět můžeme ze šatníku vytáhnout kousky, které tam ležely několik měsíců, zajít si s kamarádkami na kávu nebo se prostě jen hezky obléknout. A co by to bylo za outfit bez kabelky? Představujeme vám trendy, se kterými letos zazáříte, ať už půjdete kamkoliv.

Kabelka – pro nejednu ženu nezbytný kousek, který pojme všechno potřebné, od peněženky až po kosmetickou taštičku, a ještě se tam vejde i nákup. Letos jdou trendy ve znamení návratu ke klasickým stylům kabelek. Nebojte se proto do nich investovat klidně i o něco víc, než jste zvyklé, uvidíte, že tyhle kabelky vám dobře poslouží i v dalších letech.

Velké řetězy v hlavní roli

Řetízkový řemínek můžete na kabelkách vidět už několik let. Trend řetězových řemínků ve své kolekci oživila Bottega Veneta. Letos se ale důraz klade na velké silné řetězy. Na výběr máte z báječných možností, od kovových až po ty plastové. Vytvořte si pomocí kabelky svůj vlastní trend.

obrazek2.png


zalando.cz

Tvar „scoop“ je zpět

Pamatujete si kabelky ve tvaru „scoop“, připomínající tvar U? Za tímto trendem stojí slavná taška Cleo z dílny Prada. Podobný tvar si značka oblíbila už v 90. letech. Kabelky tohoto typu jsou nejen elegantní, ale díky minimalistickému designu se i snadno kombinují. Lehce si je zastrčíte pod paži a jsou velmi pohodlné na nošení.

obrazek3.png


zalando.cz

Monogramy, kam se podíváš

Jen málokoho minul trend kabelek hustě potištěných monogramem návrháře. A netýkal se jen kabelek. Monogramy se přitom vracejí na scénu v plné své kráse. Gucci na své kabelky používá monogramové plátno s písmenem G a typickým červeným a zeleným pruhem, díky čemuž jsou jejich kabelky nezaměnitelné. Stejně jako kabelky s monogramem Louis Vuitton, Dior nebo třeba Fendi.

obrazek5.png


zalando.cz

Neočekávaná žabí zelená

Co se barev týče, neutrálními tóny nikdy nic nepokazíte. Jestliže se ale chcete odlišit, měly byste sáhnout po zelené, konkrétně po jejím tzv. „slime green“ odstínu. V posledních letech se z této barvy stává nový neutrál a dokážete ji zkombinovat opravdu se vším. Zkuste jí doplnit tlumené barvy nebo vytvořit crazy kombinaci pestřejších barev a vzorů.

obrazek6.png


zalando.cz

Nahraďte klasickou černou

Černým kabelkám odzvonilo. Dobře, ne úplně, pořád je to klasika, kterou si můžete vzít k jakémukoliv outfitu. Nicméně letos představuje osvěžující náhradu za černou odstín teplé hnědé připomínající barvu koňaku. Tahle barva se uplatní v každém šatníku, skvěle se hodí na podzim, ale nosit ji můžete po celý rok.

obrazek7.png


zalando.cz
Související články