Praktický návod na to, jak sbalit muže ve znamení Vah

www.pixabay.com
|
10. 05. 2019
|
Muž ve znamení Vah přišel na svět proto, aby ho učinil krásnějším a příjemnějším pro život. Co na tom, že se občas nedokáže rozhodnout. Takhle vlastnost je pro Váhy typická a ty se musíš naučit s ní dobře pracovat. Jen tak si získáš jeho srdce.

Charakteristika znamení Váhy

Asi tě nepřekvapí charakteristická vlastnost Vah, která spočívá v umění nerozhodnosti. Raději, než by se Váhy k něčemu rozhoupaly, zkrotily by statného bizona anebo doletěly na Měsíc a zase zpět. Připrav se proto na to, že ho budeš muset doslova kopat k tomu, aby učinil nějaký závěr. A je úplně jedno, jestli půjde o to, že si dá na snídani cereálie anebo je raději vymění za míchaná vajíčka. Váhy dokážou naprosto neprůstřelně argumentovat. Vyvrátit jim jejich argumenty je proto takřka nemožné.

Zní to možná neuvěřitelně, dej ale ruku do ohně za to, že sny Vah se stanou zároveň také tvými sny. A je úplně jedno, jestli si bude chtít odskočit na humanitární akci do Kambodži anebo sní o tom, že si jednoho dne  pořídí nezkrotného servala. Když už se jednou Váha pro něco rozhodne, nepočítej s tím, že půjde o rozhodnutí konečné. Nechá si totiž dostatek času na rozmyšlenou a pravděpodobně po několika dnech, týdnech, měsících anebo dokonce letech úplně obrátí. S Váhou zkrátka jistota neexistuje. To ale může na druhou stranu některým znamením vyhovovat.

Úsměv a šarm je pro Váhy typický. Nejde o podobnou vlastnost jako u přitažlivých Štírů, tady jde o něco opravdového, čemuž neodolá žádná, byť i sebevíce odhodlaná a emancipovaná žena. Jakmile se na tebe Váha jednou usměje, naprosto propadneš jejímu kouzlu a uděláš všechno pro to, abys mohla její úsměv znovu uvidět. Když řeknu, že půjdeš přes mrtvoly, bude to tak a ne jinak. Váha tě o tom přesvědčí.

Kromě neuvěřitelné argumentace si tě ale Váhy získají svou něžností a jemností. Budou se k tobě totiž chovat jako k princezně. To do chvíle, kdy budeš jejich nerozhodnou svéhlavost akceptovat. Oheň na střeše nastane, pokud Váha získá pocit, že ji do něčeho nutíš. V takovém případě si dá opět pauzu, z níž ale nevyjdeš jako vítěz. Pokud se k tobě přece jen vrátí, srdce se ti pokusí vyskočit z hrudi, všechny křivdy budou zapomenuty a ty mu opět podlehneš. A neuděláš s tím vůbec nic.

zodiac-3820095_1280.jpg

Váhy váhají. Trvá jim spoustu času, než se pro něco definitivně rozhodnou.
Jakkoli se snažit ubít Váhy argumenty v hádce, to absolutně nemá význam.

Jak si Váhy získat a udržet?

Základní pravidlo zní – nedej mu šanci utéct anebo odmlčet se. U Vah musíš jednoduše jednat rychle. Jakmile začne argumentovat anebo debatovat o tom, že je na nový vztah nepřipraven, neinvestuj do něj další energii ani čas. Nic z toho nebude. Pokud ho ale zaujmeš, uvidí v tobě čistě akademický zájem, který ho bude bavit třeba do devadesáti.

A jak na něj? Buď slušná, vstřícná, argumentuj a nechovej se sprostě nebo snobsky. Tohle Váhy z celého srdce nesnáší. Pokud s ním zapředeš rozhovor, dbej na to, ať neupadne do letargie a nezačne se nudit. Vždycky musíte mít témata, o kterých je možno vést vážnou diskuzi. Když bude moci argumentovat a projevovat vlastní názor, bude se vedle tebe cítit doslova jako v nebi. Bojovat o postavení nebo logičtější argumenty s Váhou, to je jako házet hrách na stěnu. A jak praví klasik: „Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Co udělá takové Váze radost? Určitě to, když ji pozveš na výstavu, do vyhlášené galerie, ale stranit se nebude ani koncertů nebo tanečních klubů. Záběr Vah je opravdu obrovský a neexistuje prakticky nic, o co by neprojevily vážný zájem. Výjimku samozřejmě tvoří bezduché tlachání s tvými kamarádkami o tom, že si koupily nové boty anebo objevily muže svých snů. Toho Váhy uchraň. Pokud o ně tedy nechceš přijít.

Váha bude v sedmém nebi tehdy, když z tebe ucítí radost a spokojenost. Bude to pro ni totiž znak toho, že dělá všechno správně. Neříkám, že se máš přetvařovat, pokud ale nemáš zrovna dobrý den, kliď se mu z očí. Rozhodně ho nezatěžuj svými problémy. Pokud totiž čekáš, že ti pomůže s jejich řešením, nedočkáš se. Váhy nejsou sebestředné, mají ale co dělat s řešením vlastních problémů. Na ty ostatní jim jednoduše nezbývá mozková kapacita.

A rada závěrem – pokud ho nechceš jednou pro vždy odradit a zapudit, nechovej se hystericky, nenadávej a v žádném případě ho křivě neobviňuj. Takové věci totiž Váhy neodpouští. Když se navíc budeš chovat sobecky, můžeš poměrně záhy zpozorovat, že se tvoje milovaná Váha vytrácí tam, kde se bude cítit v klidu a bezpečně. A opět – neuděláš s tím vůbec nic.

Máš doma muže ve znamení Vah? Dej nám vědět do diskuze, jak jsi ho získala.

Související články