Zlozvyky a neřesti podle horoskopu. Štíři jsou závislí na sexu, Lvi jsou slibotechny

Shutterstock
|
23. 08. 2022
|
Jaké neřesti nám hrozí podle znamení zvěrokruhu? Přinášíme souhrn těch nejčastějších. Poznáváš v nich sebe nebo své blízké?

Nikdo není dokonalý. Pokud chceš svůj nový idol prokouknout včas, hvězdy ti můžou dost napovědět. S naším průvodcem nešlápneš vedle.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran je živel, a kamkoli vkročí, dává to dost najevo. Rád se předvádí, skáče do řeči, mívá sklony k hyperaktivitě a nezdráhá se rozebírat hlasitě svůj osobní život před publikem v MHD. Prostě si neumí pomoct. Jeho temperament ale mívá krátkého trvání a lehce sklouzává do apatie. Někteří proto inklinují k dopingu, jako jsou energiťáky, drogy nebo psychofarmaka. Pozor na to, Berani jsou pověstní svými sklony k závislostem!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou požitkáři a rádi si dopřávají. Neváhají utrácet velké sumy za jídlo nebo hezké věci. Jsou to typičtí konzumenti s tendencemi zahánět stres přehnanými nákupy. Jejich vášeň pro jídlo navíc může vést až k obezitě. Mimo to pro ně bývá těžké měnit zajeté způsoby nebo přiznat svoji chybu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci umí být skvělí kamarádi, pro které je důležité být s druhými v kontaktu. Často to ale vede k extrémům, kdy touha po interakci přerůstá k závislosti na sociálních sítích. Blíženec bez telefonu se cítí jako bez ruky a ve svých stories si rád trochu přibarvuje.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Citliví Raci umí být skvělými posluchači a od druhých požadují to samé. Se svými výlevy to ale umějí přehánět, takže ze sebe mnohdy dělávají chudáčky. Propadají smutku a melancholii, což někteří z nich řeší antidepresivy nebo návykovými léky proti úzkostem.

Raci jsou věrnými, ale žárlivými partnery s tendencemi k závislosti na svém protějšku. Dávejte si na to pozor a nechte svého miláčka taky trochu dýchat.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Typický vůdce smečky rád bývá středem pozornosti. Často se předvádí a mívá sklony k bujarému životnímu stylu. Lvi by se měli občas krotit a dbát na zdravou životosprávu, jinak si zadělávají na vážné zdravotní problémy.

Mimo jiné jde o klasické slibotechny, tohle znamení málokdy dodrží slovo.

shutterstock_1923862850.jpg

Všichni máme neřesti. Jak jsi na tom s nimi ty?
Shutterstock
Někdo rád utrácí... A někdo klidně naslibuje i nemožné!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou někdy až přehnaní perfekcionisté, což může druhým pít krev. Mívají tendence druhé opravovat nebo po nich přerovnávat věci a jako šéfové umí podřízeným pořádně zatápět. Jejich neposednost může vést až k syndromu vyhoření nebo alkoholismu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Typickým poznávacím znamením Vah je nerozhodnost – a to nejen v důležitých věcech, ale i v banalitách. Rády svoje problémy probírají s ostatními, aby mohly tíhu rozhodnutí přehodit na ně. Radši s nimi nechoďte na nákupy, v obchodě umí trávit hodiny.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Nejvášnivější znamení zvěrokruhu umí být v posteli pořádné zvíře. Někdy až moc. Nemá žádné hranice, což může vést k masochistickým hrátkám, exhibicionismu nebo závislosti na sexu a pornografii. Štírova náruživá povaha se mimo jiné projevuje podrážděností, hádkami nebo různými neurózami, jako je třeba okusování nehtů.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Spontánní Střelci můžou lézt svým flegmatismem pěkně na nervy. Jsou společenští a nejradši by byli všude. Mívají tendence toho spoustu naslibovat a na poslední chvíli své plány zrušit. Hodina zpoždění? U Střelce nic neobvyklého! S tímhle znamením se obrň spoustou trpělivosti.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Dostat z Kozoroha slovo bývá někdy nadlidský výkon. Hlavně při konfliktech mívají tendence mlčet a nevydat ani hlásku. Nemůžou si prostě pomoct. Některé Kozorohy navíc provází problémy s empatií a při honbě za úspěchem umí jít přes mrtvoly.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jedno z nejcitlivějších znamení mívá sklony k uzavřenosti a rádo vyhledává samotu. To může vést až k depresím, úzkostem nebo nervovým zhroucením. Mimo jiné Vodnářům dělává problém zapomínání. Pozor, aby nenechali třeba děti ve školce! Kromě toho rádi experimentují, takže by se radši měli držet dál od drog a podobných návykových látek.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Tohle starostlivé znamení často trpí syndromem spasitele – rádo pomáhá druhým, i když o to třeba vůbec nestojí. Když se jeho pomoc neocení, mívá tendence se urazit, a to i na hodně dlouho. Pro Ryby není neobvyklé vytáhnout při hádce staré křivdy, které se staly třeba i před 20 lety.

Sedí tenhle popis na tebe nebo tvého partnera?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3

Související články