Čínský horoskop na 18. víkend roku 2023: Psi se utrhnou z řetězu, Hadi odolají nástrahám

Shutterstock
|
05. 05. 2023
|
Další prodloužený víkend odstartuje už za pár hodin! Co to pro tebe znamená? Že by sis měla urychleně přečíst, co tě během následujících dnů čeká a nemine!

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy si na prodloužený víkend naplánovaly dlouho očekávaný rodinný výlet. Nenech si ho zkazit partnerovou špatnou náladou nebo rozjívenými dětmi. Udělala jsi maximum pro to, aby se všichni skvěle bavili. Jak zábavu pojmou, je už čistě na nich.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli budou o víkendu trávit čas s rodinou. Možná tě čeká menší rodinná sešlost nebo oslava, během které si znovu vyslechneš pár „dobře míněných“ rad od dříve narozených. Pouštěj je jedním uchem tam a druhým ven. Jenom ty totiž nejlíp víš, jak žít vlastní život.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

O víkendu u vás doma dojde k menší partnerské rozepři. Partner má totiž odlišný názor na výchovu společných dětí. Ty ale nebudeš chtít od nastavených pravidel upustit. Proto se docela chytnete a vyjasníte si pozice. Dávejte si ale pozor na to, ať tenhle konflikt neřešíte před dětmi. Nebylo by to výchovné.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci si na víkend naplánovali velký jarní úklid. Už delší dobu tě totiž rozčiluje, že nemůžeš nic najít. Staré věci ti překáží a pro ty nové nemáš místo. Doma to proto vezmeš pěkně od podlahy. Neboj se do úklidu zapojit i ostatní členy rodiny. Ne že je necháš lenošit!

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci budou o víkendu chystat dlouho plánovanou oslavu kulatin. Tentokrát sis vzala na starosti výzdobu, která bude jedním slovem fenomenální. Všichni účastníci téhle session na ní budou moct oči nechat. Nepřemýšlela jsi o tom, že by ses tím živila?

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hadi se během víkendu zúčastní neplánované party, na které se objeví někdo z jejich minulosti. I když hvězdy napovídají, že vás čeká ještě několik společných setkání, šarmu dotyčného pro tentokrát odoláš. Ale ne na dlouho. Pokud jsi zadaná, měj se na pozoru a zbytečně neriskuj!

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně budou o víkendu mírně řečeno rozmrzelí. V práci toho během týdne nestihli tolik, kolik si toho naplánovali, takže resty budou dohánět právě ve dnech volna. Pokud jde u tebe jenom o výjimku, nic tak hrozného se nestane. Dávej si ale pozor na to, ať se pracovní víkendy nestanou samozřejmostí!

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy o víkendu zažijí menší šok. Do života se jim totiž vrátí někdo, s kým už ani trochu nepočítaly. Možná půjde o známého, mnohem pravděpodobnější je ale spíš dávná láska, se kterou to nedopadlo úplně podle tvých představ. Obrň se trpělivostí a nenech se vmanipulovat tam, kde nechceš být.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice budou během dnů volna v jednom kole. V práci ti to během týdne nešlo tak od ruky, jak sis původně plánovala, takže dokončování restů budeš muset věnovat i některý z volných dnů. Naštěstí máš pro pracovní povinnosti prostor a nikdo tě u jejich plnění nebude rušit.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouti si na víkend naplánovali pobyt na čerstvém vzduchu. Protože jsi ale nedávno prodělala poměrně nepříjemnou virózu, s fyzickou aktivitou to příliš nepřeháněj. Je super vyrazit na čerstvý vzduch, během pobytu venku ale přece není potřeba pokořovat výškové limity ani osobní rekordy.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Máš energie a elánu na rozdávání. Proto se pustíš do všech možných aktivit, které jsi během posledních týdnů zanedbávala. Budeš jako utržená ze řetězu a okolí ti nebude stačit. Pozor na to, ať se z veškeré energie nevydáš. Následný deficit by byl o to nepříjemnější.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Vepři nebudou mít během víkendu o romantiku nouzi. Partner si pro tebe připraví nečekané překvapení, které tě nesmírně potěší. Už jste spolu totiž nějaký ten pátek, a překvapit tě proto není jenom tak. Víkend si náramně užijete a vzájemně se ještě více sblížíte.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Autor článku: redakce

Související články