Čínský horoskop na 17. víkend roku 2023: Kozy se vydají na túru, Koně k moři

Shutterstock
|
28. 04. 2023
|
Další víkend už zanedlouho zaklepe na dveře, proto je nejvyšší čas přečíst si, co tě během něj čeká a nemine. Na co se můžou těšit Psi a co překvapí Krysy?

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy budou během víkendu dokončovat pracovní resty. V práci totiž zaučují nového kolegu a na běžnou agendu jim zkrátka nevychází čas. Šéf je ale neoblomný a dodržování termínů striktně vyžaduje. Dávej bacha, ať se u tebe pracovní víkendy nestanou samozřejmostí!

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli budou během víkendu mírně rozladění. Nejprve je vytočí nezvaná návštěva tchyně, aby nakonec hádku rozpoutalo nezvedené dítko, které odmítá plnit domácí povinnosti. Zkus zbytečně nekřičet a zachovat klid. Řevem stejně nic nevyřešíš.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygři víkend tak trošku proflákají. Do ničeho se jim nechce a poslední dny dostali v práci pekelně zabrat. Nevyčítej si proto, že o víkendu nesáhneš na úklid ani sporák. Občas je prostě potřeba vypnout a hodit všechny povinnosti za hlavu. Věnuj se jen tomu, co tě bude opravdu bavit a naplňovat.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci si na víkend naplánovali velký jarní úklid, který bude zahrnovat taky šatní skříně. Věci, do kterých už hubneš nebo naopak přibíráš několik let, věnuj nebo prodej na bazárku. Zbytečně ti zabírají místo na nové a trendy kousky. Odborníci radí, že zbavit by ses měla všeho, co minimálně rok nenosíš.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci budou o víkendu pěkně nevrlí. Poslední dny jim toho šéf nakládá víc, než dokážou zvládnout. Frustraci si potom vybíjejí doma na ostatních členech rodiny. Moc dobře víš, že to není ideální. Nedokážeš si ale pomoct. Najdi si po práci nějaký koníček, u kterého si vyčistíš hlavu a domů se vrátíš jako nový člověk.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hadi si na víkend naplánovali návštěvu rodiny, se kterou se nestýkají tak často. Setkání to bude příjemné. Nemile tě ale překvapí názory některých dřív narozených členů, kteří podlehli dezinformacím. Vysvětlovat v tomhle případě nemá smysl. Dotyční si stejně budou stát za svým.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně o víkendu odfrčí k moři. I když v evropských letoviscích ještě nezačala hlavní sezóna, ty si pobyt i přesto užiješ. Počasí ti bude přát a nové zážitky na sebe nenechají dlouho čekat. Eurovíkendy jsou super, ale týden u moře je přece jenom o kus lepší.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy se budou během víkendu plahočit po horách. Protože je to po nedávném úrazu tvoje první túra, dá ti pořádně zabrat. Sáhneš si na dno svých sil a poznáš vlastní limity. Po náročném víkendu ze sebe ale budeš mít dobrý pocit a obratem si naplánuješ další výlet.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Opice víkend promarodí. Došlápl si na ně nepříjemný bacil, který je na pár dnů vyřadí z provozu. S návratem do práce nespěchej. Však oni se tam bez tebe pár dnů obejdou. Hlavně se pořádně vylež, ať se ti nemoc v průběhu následujících týdnů nevrátí.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouti se tentokrát už rodinné sešlosti nevyhnou. Výmluvy z dřívějška nefungují a rodinka je zkrátka neoblomná. Obrň se trpělivostí a nenech se vytočit. Žiješ svůj život, do kterého ti ostatní nemají co kecat. Dobře míněné rady jsou sice fajn, ale často stejně nefungují tak, jak si jejich autoři představují.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Psi si na víkend naplánovali malování. To totiž odkládají už několik dlouhých let. Protože ti ale došly výmluvy i argumenty, budeš se muset pustit do práce. Naštěstí ti všechno půjde pěkně od ruky a příbytek během několika mála dnů převlečeš do nového kabátku.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Vepři si o víkendu perfektně zapaří. Čeká tě sraz ze střední nebo dámská jízda s kamarádkami? V každém případě budete zavírat bar a domů vrávorat v pěkně veselé náladě. Ranní kocovina ti dá ale pěkně zabrat. Příště to s alkoholem tolik nepřeháněj a každý drink prokládej čistou vodou!

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Autor článku: redakce

Související články