Dámské sandály do letních outfitů

CCC
Komerční článek
|
26. 07. 2021
|
Hledáme-li na léto pohodlnou a vzdušnou obuv, budou dámské sandály tím správným řešením. Na trhu je jich celá řada a to v nejrůznějším provedení.

Vybírat můžeme sandály s různě vysokým podpatkem, v nabídce jsou ale i sandály na klínku či úplně bez podpatku. Záleží tedy jen na vás, pro jakou příležitost budete chtít sandály nazout a jaké barevné kombinaci dáte přednost. Na následujících řádcích se dočtete, z čeho všeho můžete vybírat a jak se o sandály starat, aby vydržely déle než jednu sezónu.

Jak vybrat kvalitní sandály na letní sezónu?

Letní sezóna je v plném proudu a je více než jasné, že se letos bez kvalitních sandálů neobejdeme. Při jejich výběru musíme zvážit hned několik kritérií. V potaz totiž bereme nejenom cenu obuvi, ale také její design, zpracování detailů, použité materiály apod.. Dále také musíme vědět, pro jakou příležitost sandály využijeme, popř. zda chceme spíše univerzální typ sandálů, které unosíme na více událostí. V zásadě máme na výběr z elegantně laděných a sportovních sandálů. Oba typy sandálů mohou mít různě široké pásky. Širší pásky dodávají chodidlu větší stabilitu. Vhodné také je, aby byly pásky letních sandálů na spodní straně polstrované. Díky tomu tak chodidlo ušetříme od nepříjemných rýh a otlačků. Sportovní sandály na turistiku vybíráme zejména s krytou špičkou, předejdeme tak nechtěnému naražení palce. Do města a do nenáročného terénu však můžeme zvolit i sandály s otevřenou špičkou. K šatům a sukním se výborně hodí dekorované sandály na podpatku. Jestli-že se na podpatcích necítíte jistě, existuje řada zdobených sandálů s plochou podrážkou. Dále můžeme vybírat sandály s různým typem zapínání. Na trhu najdeme nazouvací sandály, ale také sandály na suchý zip a přezkové zapínání. Všechny typy zmíněných sandálů můžeme nakoupit i v prodejnách CCC a to v nejrůznějších barevných kombinacích.

ccc-sandaly.jpg


CCC

V jakých barvách, motivech a vzorech vybrat letní sandály?

I letní sandály reflektují nejnovější módní trendy. Chceme-li být IN, můžeme nazout sandály v pastelových odstínech. Krémové, pistáciové i meruňkové budou pro vás ty pravé. Koupit je můžeme např. na webových stránkách prodejce CCC. Chybu neuděláme ani se sandály v přírodních odstínech. Jestli-že jste milovníci klasiky, můžete sáhnout po univerzální černé nebo bílé barvě. Ale pozor! Bílá se bude letos nosit zejména jako součást celobílých outfitů. Chcete-li jít tedy s dobou, slaďte svoje sněhové sandály s bílým tričkem a sukní, popř. kalhotami či šortkami. Co se týče motivů, v módě budou i modely sandálů s květinami či zvířecími motivy. Něžné květinové sandály můžeme vybírat s drobnými kvítky i s maxi květy. Sandály s krokodýlím, leopardím či zebrovaným vzorem jsou naopak extravagantní a dodají našemu outfitu potřebný šmrnc. Sandály se vzory a motivy se hodí zejména do jednobarevných outfitů. Nejlépe pak uděláme, když naše sandály sladíme i s ostatními doplňky jako je např. čelenka, náušnice, kabelka či hodinky.

Jak se o sandály starat, aby nám dlouho vydržely?

Aby nám sandály dlouho sloužily, měly bychom o ně samozřejmě vhodně pečovat. V naší výbavě by tak neměl chybět kvalitní čistící prostředek na různé typy materiálů (čistící pěna, popř. pasta) a ochranný krém v neutrální barvě. Ochranný krém oceníme zejména v situacích, kdy si kožené sandály poškrábeme. Dokáže totiž zahladit i nevzhledné oděrky. 

Související články