Horoskop na únor 2023: Býci budou hýřit nápady, Střelci bojovat se závistí

Shutterstock
|
26. 01. 2023
|
Na nový rok už si pomalu zvykáme, jeho druhý měsíc už je za dveřmi, tak se pojďme podívat, na co se můžeš připravit. Hvězdy tentokrát nešetří vůbec nikoho, ani v dobrém, ani ve zlém!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani se už v lednu rychle probrali ze sváteční nálady, proto budou v únoru pokračovat ve vysokém pracovním tempu, které nasadili už během prvních 14 dní nového roku. Uděláš jenom dobře, když využiješ své energie. Ta ti v kombinaci s pílí a průbojností tobě vlastní otevře nejedny dveře, do nichž si už delší dobu přeješ vstoupit. Ke konci měsíce už ale zvolni, abys svou sílu nevyčerpala naráz.

Jediné, co tě v únoru může brzdit, bude trošku pošmourno ve tvé hlavě. Jestli jsou u tebe chmurné myšlenky jen na skok a mají reálný základ, práce ti pomůže je překonat. Pokud se s nimi ale trápíš už delší dobu, neboj se vyhledat odborníka, ať to nepříjemno co nejdřív ustane.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Stejně jako Berani, i Býci se během února 2023 dost ponoří do práce. Bude je bavit nejen ona samotná, ale i to, jak jim budou na účtu přibývat finance. Zvlášť v dnešní době je to pohled skutečně potěšující. I tady si hvězdy nemůžou odpustit radu, aby práci vhodně kombinovali s rodinným životem a odpočinkem (ideálně tím aktivním). Hlava by jim mohla brzy začít stávkovat.

Druhý měsíc roku 2023 se u tebe ponese v duchu skvělých až bombastických nápadů. Ty se budou týkat tvého vztahu s protějškem, ale i dětmi, rodiči a nevyhnou se ani nejširšímu příbuzenstvu, práci a domácnosti. Spontánně může dojít i na radikální změnu vizáže. Že by konečně to vytoužené tetování, na které myslíš už několik měsíců?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou po celý měsíc radši v ústraní, o samotě. Oslavy a mejdany je lákat nebudou, za širokou společnost budou považovat svou nejbližší rodinu a nejradši by vůbec strávili pár dní jenom po boku čtyřnohého mazlíka. Patříš k Blížencům, kteří mají taky o čem přemýšlet? Není to špatně, jen to svým blízkým předem vysvětli, ať o tebe nemají strach.

Dobrá zpráva je, že ti to bude klapat ve vztahu k tvým dětem, jestli nějaké máš, nebo k výrazně mladším členům rodiny. Jejich přítomnost ti dost možná vlije novou energii do žil a pořádně tě osvěží. Ty jim na oplátku můžeš dát rady, o kterých si můžou popřemýšlet po svém, tedy ne příkazy a zákazy, o nichž se nediskutuje.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou během února 2023 nesmírně aktivní a kreativní. Rozhodně využij každého svého nápadu, ať už to bude v práci, nebo doma. Ačkoli to tak obvykle nejspíš nebývá, tentokrát budou kolegové nebo rodinní příslušníci z tvých návrhů unešení a v jejich realizaci nezůstaneš sama. Nakonec si se spoustou lidí užiješ spoustu zábavy nebo prostě jen změn k lepšímu!

Celý měsíc na tebe bude mít vliv Jupiter, který ti zajistí úspěchy v práci. Ať sáhneš na cokoli, je nanejvýš pravděpodobné, že se ti to povede. A šéf? Ten to prostě nepřehlédne, což se brzy projeví i formou nějaké té odměny.

S dobrou náladou z práce se ti pak půjde i parádně domů, kde všechno poběží jako na drátkách. Jestli je v únoru komu závidět, pak jsou to právě Raci!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Ačkoli zrozenci tohohle znamení jsou spíš společenští a otevřenější, únor 2023 budou trávit pro ně neuvěřitelně – jejich blízcí z toho budou asi dost v šoku, když je najdou v křesle s moudrou knihou nebo zahloubané do jejich vlastních myšlenek. Uzavřít se někdy pomůže, když si člověk potřebuje urovnat věci v hlavě, tak se to neboj udělat, i když to pro tebe není typické.

Hvězdy radí v únoru neriskovat – a je jedno, jestli při pracovní schůzce, v partnerském vztahu nebo třeba při sportu. Lvi by měli jít na jistotu, ať se děje, co se děje. Tenhle měsíc prostě nebudou ve své kůži a nerozvážné kroky by mohly celou situaci ještě zhoršit.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny pocítí touhu po svobodě, proto budou s velkou pravděpodobností vyhlížet last minute zájezdy někam, kde by přestali vnímat stres všedních dní. Zároveň budou totiž řešit, jak požádat o zvýšení platu nebo odměn od vlastních klientů. Nebude to jednoduché a budeš muset našlapovat velice opatrně a vhodně argumentovat. Doba je totiž nevyzpytatelná a lidi tím spíš.

Doma to nejspíš nebude procházka růžovou zahradou, s přáteli si ale užiješ tolik legrace jako dlouho ne. Proto neodmítej žádné pozvání ven – nakonec to, že s partnerem strávíte nějaký čas odděleně, prospěje vám oběma a zase si rádi padnete do náruče.

shutterstock_770610454.jpg

V únoru to budou mít všechna znamení poměrně pestré.
Shutterstock
Nepouštěj se do hádek s partnerem. Radši jdi někam s přáteli nebo vytáhni nedočtenou knížku.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy, které jsou obvykle empatické a milé, jako by se měly v únoru utrhnout ze řetězu a na svět vypustit svůj sarkasmus. Dávej si pozor, na koho svými štiplavými slovy míříš, aby sis nezadělala na malér. Extra opatrná bys v tomhle ohledu měla být v práci.

Patříš k Vahám? Zaměř se na vylepšování svého zevnějšku. Začni se konečně trošku hýčkat, zajdi si ke kadeřnici a zkonzultuj s ní nějakou prospěšnou změnu. Nevynech kosmetiku a manikúru nebo pedikúru. Čím bys ale rozhodně měla začít, to je systematické zlepšování jídelníčku a častější fyzická aktivita. S pizzou u seriálu nezhubneš, i kdybys stokrát chtěla.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři se už během ledna trošku vyklidní a připraví si pole pro vyjednávání lepších podmínek v práci, ale i co se bydlení týče. Musí se jim nechat, že jakmile do komunikace všeho druhu zapojí svůj šarm, jen těžko je půjde odmítnout. Úspěch je proto zaručen a cíle si nedávej malé!

I partnerské vztahy se v únoru posunou kupředu. Pokud jsi zadaná, nejspíš s partnerem podniknete něco, co váš vztah zase trochu utuží. Můžete řešit i společné bydlení, stěhování, případně založení rodiny. Nebo to, že chcete mít jen jeden druhého. Single zrozenci tohohle znamení si na svoje štěstí budou muset ještě chvilku počkat.

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelci by se měli sbalit a vyjet na hory. Je jedno, jestli si vyberou Krkonoše, Šumavu, nebo Alpy. Zatímco jim všechno poleze na nervy a všechno z nich bude jen vysávat energii, příroda je bude nabíjet ještě víc než obvykle. To samé platí o zvířatech, takže jestli máš domácího mazlíčka, určitě ti bude dělat víc radosti, než kolik ti každý den už teď dělá. Proto s ním sdílej co nejvíc času!

V únoru se můžeš setkat s nevídanou závistí. Jestli sis dosud myslela, že se tě to nemůže týkat, jsi na omylu. I z některých tobě blízkých lidí se vyklubou závistivci, kteří ti nepřejí, co sis poctivě vybudovala. Promluv s nimi, a když to nikam nepovede, prostě s nimi přeruš kontakt. Nemáš zapotřebí, aby na tebe někdo za tvými zády nasazoval.

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Kozorozi budou v únoru 2023 učiněné vrby. Nejen přátelé, ale i kolegové nebo lidi, s nimiž si nejsou tak blízcí, je můžou žádat o rady. U některých z nich tě zaskočí, že dají na tvůj názor, ale tím spíš se jim budeš snažit od srdce poradit a ukázat jim svůj pohled na věc. A přátelé? Ti o tobě ví, že je nikdy neodbydeš a že v tobě mají poklad. S odstupem času ti náležitě poděkují.

Ani s tím nasloucháním se to ale nesmí přehánět. Problémy jiných lidí si nepřipouštěj tak, jak jsi zvyklá – to by se ti mohlo vymstít jak po psychické, tak později i po fyzické stránce.

Celý měsíc si dávej pozor na svaly a klouby, zvlášť pokud bude namrzlo nebo se vydáš sportovat. Před aktivitou se pořádně protáhni, ať se nevyřadíš z provozu na celé týdny.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Romantika a zase romantika. Vodnáři si v únoru poplují na obláčku se svým protějškem, který by jim snesl i modré z nebe. Nastane ideální čas věnovat se jen jemu a dát mu náležitě najevo, jak ti na něm záleží (a to i přesto, že to často vypadá, že je u tebe na prvním místě práce). Vydejte se na hory, na wellness nebo se odvažte a vyzkoušejte něco nového v posteli. Bude to stát za to!

V oblasti lásky to bude naprostá pohodička, ale protože kvůli téhle pohodičce začneš hrozivě utrácet, může se ti rapidně zúžit finanční rezerva. Mysli na to a začni zase šetřit dřív, než to dojde zbytečně a nepříjemně daleko. To by se mohlo podepsat i na vztahu s drahou polovičkou.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby trochu potrápí zdraví, hlavně tedy horní cesty dýchací. Dávej se na sebe pozor, nepodceňuj oblékání, naordinuj si dostatek spánku a zdravou stravu – nešetři na zelenině a dopřej si každý den i dávku ovoce. Tabletkami vitamínu C pak rozhodně nic nezkazíš.

Právě proto, že ti nejspíš nebude moc dobře, se může stát, že budeš nervóznější a výbušnější než obvykle. Vysvětli svým nejbližším, že to neděláš schválně, jen potřebuješ klid a odpočinek.

Na to konto se po dlouhé době dost možná začteš do bezva knížky. A že ti každodenní chvilka na čtení zatraceně chyběla, když jsi na úkor sebe upřednostňovala potěšení všech ostatních!

Zdroj

Související články