Romantika nejen na plátně. Tyhle slavné páry se daly dohromady při natáčení

Bigstockphoto
|
17. 04. 2022
|
Při filmování romantických scén občas přeskočí jiskra i ve skutečnosti. Které slavné páry se daly dohromady během natáčení? Budeš překvapená!

Taky si při sledování romantických slaďáků občas povzdychneš, že je příběh jenom vymyšlený? Chyba lávky, někdy se hlavní představitelé opravdu dají dohromady. A co víc, některé páry tají románek tak chytře, že se na něj přijde až po letech. Kdo nemusel vzájemnou chemii vůbec předstírat?

Rami Malek a Lucy Boynton

Natáčení filmu Bohemian Rhapsody bylo pro herce Ramiho Maleka osudným. Za svoji životní roli získal Oscara a zároveň se při natáčení dal dohromady s představitelkou Freddieho manželky, Lucy Boynton. Od té doby tvoří nerozlučnou dvojku a své soukromí si pečlivě hlídají.

bigstock-lucy-boynton-and-rami-malek-at-286404538.jpg

Rami Malek sehrál osudovou roli v Bohemian Rhapsody. Seznámil se tu s novou láskou!
Bigstockphoto
Slavnému páru to slušelo nejen na plátně.

Rachel Weisz a Daniel Craig

Tihle dva se seznámili během natáčení mysteriózního filmu Dům snů v roce 2011 a byla z toho láska jak hrom. Rachel byla v té době vdaná a Daniel zasnoubený, oba ale své tehdejší partnery opustili, aby mohli být spolu. A za pouhých 6 měsíců byla veselka. Pár je stále spolu a společně vychovávají dceru.

bigstock-beverly-hills-ca-jan-r-42747349.jpg

Veselka byla už po půlroce!
Bigstockphoto
Rachel a Daniel do toho skočili po hlavě.

Johnny Galecki a Kaley Cuoco

Kdo by to byl řekl! Během natáčení seriálu Teorie velkého třesku nemuseli hlavní představitelé vzájemnou chemii vůbec předstírat. Začali spolu chodit a vztah se jim povedlo tajit celé dva roky. Přestože už spolu nejsou, zůstali dobrými přáteli.

Ryan Gosling a Eva Mendes

Ryan Gosling, kterého známe například z filmů Zápisník jedné lásky nebo La la land, našel svou životní lásku v roce 2011 během natáčení snímku The Place Beyond the Pines.

O šest let starší Eva Mendes údajně neuvažovala o tom, že by někdy měla mít děti, dokud nepotkala Goslinga. Teď vychovávají dvě dcery. Herec na otázku, jakou přednost by měla mít jeho ideální partnerka, odpověděl: „To, že je Eva Mendes.“

Javier Bardem a Penelope Cruz

Oblíbený španělský pár je spolu už úctyhodných 15 let. Dali se dohromady v roce 2007 při natáčení filmu Vicky Christina Barcelona. Pár let nato se potají vzali na Bahamách a mají spolu dvě děti. Společně si dokonce zahráli i v několika dalších filmech.

bigstock-javier-bardem-penelope-cruz-239861854.jpg

Tenhle pár se dal dohromady v roce 2007.
Bigstockphoto
Javier a Penelope si skvěle rozumí nejen v profesní rovině.

Který slavný pár patří mezi tvé nejoblíbenější?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4

Související články