Vánoční atmosféru ve vašem pokoji vykouzlí světýlka

pixabay.com
Komerční článek
|
23. 12. 2018
|
Vánoce jsou svátky plné světel. Abyste si vánoční atmosféru patřičně užili, vytvořte si vánoční světelnou výzdobu přímo ve svém pokojíčku. Máme pro vás tip na prodejce vánočního osvětlení, který má tak širokou nabídku vánočních světelných dekorací, že si tam můžete vybrat pro vánoční osvětlení interiéru i exteriéru vše, co můžete potřebovat.

Kouzelnou atmosféru světélkujících Vánoc zde navíc vykouzlíte bez předvánočního shonu v přeplněných obchodech. U vánočních světelných dekorací je důležitá i bezpečnost. Marimex.cz je certifikovaným prodejcem vánočního osvětlení, takže při nákupu získáte jistotu, že vánoční světelné dekorace budou skvěle vypadat a fungovat a současně budou zcela bezpečné pro vás i pro všechny členy vaší rodiny i domácí mazlíčky.

Například vánoční světelné dekorace Marimex DECOR jsou díky LED technologii odolné proti otřesům, nevyzařují žádné teplo a díky nízké spotřebě LED diod ušetříte až 90 % energie oproti klasickým žárovkám. Některé vánoční dekorace díky nízké spotřebě energie fungují dokonce na baterie, takže je můžete použít i tam, kde není možné připojení k síti. Malá světélka na baterky můžete aplikovat například i do účesu a tímto netradičním módním doplňkem zazářit na jakémkoliv vánočním nebo silvestrovském večírku.

jsmekockycz-2.jpg

Světla do oken jsou nestárnoucí klasika.
pixabay.com

Pro vánoční výzdobu svého pokojíčku si můžete vybrat z mnoha variant světelných dekorací. Světelné řetězy, rampouchy, vánoční hvězdy a sněhové vločky vyzdobí nejen vánoční stromek, ale i okna vašeho pokoje, balkon nebo stromy na zahradě. Velmi efektní pro výzdobu pokojíčku jsou okenní dekorace ve tvaru hvězd, vloček, sněhuláků, sobů či medvídků, vánoční stromky stylizované do akrylového kuželu s LED světélky, velké LED prskavky i dlouhé LED pásky, kterými můžete vyzdobit cokoliv v interiéru i na zahradě. Mezi oblíbené pokojové dekorace patří i vánoční svícny s LED svíčkami.

Absolutním hitem letošních Vánoc je laserový LED projektor. Pohyblivé obrázky tvořené červeným a zeleným světlem se pohybují nezávisle na sobě a tvoří tak na stěnách domu nebo vašeho pokoje velmi efektní vánoční osvětlení, které je nesrovnatelné s klasickými světelnými ozdobami. Při použití laserového projektoru navíc odpadá nutnost složité instalace a deinstalace. Projektor na zahradě zapíchnete do země a vánočními motivy nasvítíte kteroukoliv část domu nebo zahrady. Pro umístění v pokojíku je v nabídce stojánek pro provoz v interiéru. Projektor můžete také naprogramovat a ovládat pomocí dálkového ovládání.

Zajímavou a velmi efektní variantou vánočního LED osvětlení jsou světelné LED prskavky. Díky 80 LED diodám a velikosti hvězdy s průměrem 40 cm vykouzlí neopakovatelnou vánoční atmosféru v interiéru i exteriéru.

 

Tagy: 
Související články