Horoskop na květen: tohle přinese letošní lásky čas

pexels.com
|
28. 04. 2017
|
Duben už se chýlí ke konci, tak hoď za hlavu, co se během něj nepovedlo, a nalaď se na květen, máj, lásky čas. Jaro v rozpuku, čím dál víc slunce, dobrá nálada… Podívej se, co tě čeká a nemine. Zatím prozradíme, že to bude stát za to!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Duben se nesl ve znamení úspěchu v práci i ve vztazích. Je možné, že ses věnovala pomoci někomu ze svých blízkých. Pokud to tak bylo, dočkáš se odměny – minimálně velmi příjemného poděkování. Jestli jsi v dubnu potkala zajímavý protějšek, květen hodně napoví, jestli vám to bude klapat, nebo to byla jen zkušenost, která tě měla posunout dál. Nakonec tě hvězdy pošlou správným směrem, tak se ničeho neboj.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Duben byl možná takový nijaký, ale to rozhodně nebude platit o květnu. Konečně se na tebe usměje štěstí v oblasti peněz, ať už v podobě odměn v práci, nalezené dvacetikoruny nebo výhry v loterii. V květnu tě může potrápit zdraví, především je ohrožená oblast břicha. Snad to ale nebude nic vážného, co by tě vyřadilo z májové hry lásky.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dost možná tě čeká služebka do zahraničí, na které mimochodem potkáš hned několik zajímavých lidí. Není tady vyloučený ani románek právě při plnění pracovních povinností. Dej si ale pozor, pokud na tebe nějaký kočičák už doma čeká – tahle nevěra by se hodně rychle provalila, ani by ses nestačila divit, jak se to stalo.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Květen je pro ženy zrozené ve znamení Raka májem jaksepatří. Všude kolem tryskají emoce a tvůj vyvolený se pohybuje blízko tebe, aniž bys o něm tušila. Jestli už někoho máš, pochopíš, že s někým jiným by ti jen stěží bylo tak dobře. Neboj se tohle sladké tajemství se svým drahouškem sdílet, potěší ho to.

pexels-photo-236287.jpeg

Květen bude pro některá znamení opravdu příjemným časem!
pexels.com
Některá znamení se květen užijí jaksepatří!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jestli si můžeš vzít dovolenou dřív než v létě, udělej to co nejdřív! Květen slibuje extra skvělé cestovatelské zážitky, které budeš ještě dlouho po návratu domů vstřebávat a které tě budou naplňovat duševní pohodou dlouhé měsíce. Je přitom jedno, jestli se vydáš do Německa, na Island nebo na Bali. Co se lásky týče, tady to bohužel nebude žádná sláva. U nezadaných Lvic nemůže být o nových objevech ani řeč, zadané to nebudou mít se svým protějškem jednoduché. Nedá se nic dělat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Většina holek ve znamení Panny to neměla v dubnu úplně snadné. Pokud se vzpamatováváš z rozchodu, dej si čas a nesnaž se hned vletět do dalšího vztahu. Věnuj se sama sobě. Možná jsi odhalila zrádce mezi přáteli, ale věř, že nejsi jediná na světě. Bolí to, ale lepší je vědět, na čem jsi. Chápej květen jako měsíc, kdy si můžeš v klidu uspořádat vlastní priority a pak se s chutí pustit do dalších dobrodružství.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Tady přímo vyvěrá nový život! Dost možná zjistíš, že potomek, o kterého jste se snažili, se konečně pomalu „dere“ na svět. Lásky tak bude všude kolem tebe víc než dost a ty si nebudeš moct stěžovat na nedostatek zájmu o svou osobu. Začni vybírat jméno pro svou ratolest a užívejte si s kocourem každou společnou chvilku!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Zatímco v dubnu hrály hlavní roli peníze, v květnu to bude právě láska. Máj se projeví v plné síle, a když nebudeš posedávat doma v koutě, zkříží ti cestu sympatický muž, od kterého už se nebudeš chtít odtrhnout. A vypadá to slibně, mohlo by to vydržet! Bude tě ale potřebovat i tvoje rodina, někdo z tvých blízkých může mít zdravotní potíže. Buď mu na blízku.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

U Střelců se bude květen točit spíš kolem psychické (ne)pohody. Možná tě přepadne jarní „depka“ a pořádně s tebou zacloumá, zvlášť jestli kolem sebe vídáš samé spokojené páry, ale sama nikoho nemáš. Nic si z toho nedělej, vyraz na procházku rozkvetlou přírodou a třeba na nějakého Pana Božského narazíš. Udělej si radost novým kouskem do šatníku a v pohodě vyčkávej. Červen bude (snad) veselejší.

pexels-photo-267775.jpeg

Hádky a rozchod Střelce v dubnu hodně poznamenaly.
pexels.com
Spousta Střelců se teď oklepává z rozchodu nebo hádky s přáteli. Život jde ale dál, tak si utřiď myšlenky a vydej se na novou cestu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Ty se pravděpodobně v květnu nezastavíš. Nejen že tě bude solidně zaměstnávat tvoje práce, ale taky budeš samá společenská akce. Můžeš na ní potkat fajn lidi, ale bude z toho nové přátelství nebo zajímavá pracovní nabídka. Pokud máš po boku svého kocourka, květen si společně užijete. Nezadané kočky si ale budou muset na příchod prince ještě počkat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Od dubna ti hvězdy přejí takřka ve všem, na co sáhneš a co si umyslíš, že uděláš. Ve společnosti jsi za hvězdu, v práci hýříš skvělými nápady. V květnu na svou pozitivně laděnou auru můžeš lapit i staršího muže, kterého okouzlí tvé nejlepší roky. Záleží na tobě, jestli si ho pustíš k tělu. Mohl by to ale být svazek na dlouhé roky!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ty se nemusíš příchodu května bát, naopak se těš na nová milostná dobrodružství. Pokud od nich nebudeš hned očekávat svatbu, děti a dovolenou na Jadranu, budeš spokojená. Poznáš někoho, kdo tě dokonale okouzlí, bohužel ale nebude příliš stálý. Bude se ti dařit i v oblasti peněz – můžeš si pěkně přivydělat něčím, co tě baví. 

Související články