Několik tipů pro výběr těch správných snubních prstenů

Shutterstock
Komerční článek
|
16. 06. 2022
|
Plánujete s partnerem svatbu a jste právě u té nejkrásnější části, kterou je bezesporu vybírání snubních prstenů? Poradíme vám, na co se při jejich vybírání zaměřit. Jedná se totiž o rozhodnutí, které ovlivní zbytek vašeho života.

Pravidlo první: neohlížejte se na trendy

Při svatbě si nastávající manželé vyměňují snubní prsteny na důkaz věčné lásky, věrnosti a vzájemného spojení. Jak ovšem vybrat ty správné, které se vám časem neomrzí a nebudete je chtít z prsteníčku nikdy sundat? Pravidlo první zní jasně: neřiďte se aktuálními trendy, ale svým vkusem. Tím si ušetříte spoustu budoucího trápení spojeného s nemoderním prstenem, který nebudete chtít nosit.

Pravidlo druhé: slaďte materiály

Milujete zlaté nebo stříbrné šperky? Pokud nedáte dopustit na své náušnice z bílého zlata a málokdy si je z uší sundáte, snubní prsteny ze žlutého zlata nebudou správnou volbou. Všechny šperky, kterými se krášlíte by totiž vždy měly být vyrobeny ze stejného materiálu. Snubní prsteny z bílého zlata jsou oblíbené a těší se stále větší oblibě mezi budoucími manžely.

Pravidlo třetí: neomezujte se a vsaďte na sladěné prsteny

Neshodnete se s partnerem na stylu a provedení snubních prstenů? Pak pro vás máme výbornou zprávu: doby, kdy nosili manželé stejné prsteny, jsou naštěstí pryč. Mnohem častěji narazíte na sety, v nichž jsou dámské prsteny zdobené a doplněné o kamínky, zatímco mužské prsteny jsou čisté a minimalistické. I přesto se ale vzájemně doplňují, ladí spolu a vytváří dokonalý celek. Tudíž i na svatebních fotografiích budou prsteny vypadat báječně.

Výběr snubních prstenů je záležitostí, kterou rozhodně nepodceňujte. Dejte si s jejich výběrem načas a vybírejte do té doby, než narazíte na ty pravé. Naprosto ignorujte, co velí trendy, vsaďte na svůj vkus a své oblíbené materiály. Díky tomu budete se svým výběrem spokojeni i za deset a více let.

Související články