Velký erotický horoskop: Jak na tom budete v září se sexem?

Bigstock.com
|
31. 08. 2016
|
Prázdniny již skončily, ale milostný život některých znamení bude podle hvězd pěkně divoký. Přesvědčte se.

Beran (21.3. - 21.4.)

Váš sexuální život prochází velkými výkyvy. Zamyslete se nad tím, zda je to chyba partnerů, nebo zda by nepomohlo své touhy občas projevit trochu výrazněji. Jinak by vás mohlo čekat velmi osamocené září. 

Býk (22.4. - 21.5.)

Nástup chladnějšího počasí ve vás vyvolá chuť k aktivnějšímu životu. Pozor jen, abyste to s aktivitou v některých oblastech nepřehnala. Mohlo by vás na konci měsíce čekat nemilé překvapení, které zásadním způsobem změní váš život.

Blíženci (21.6. - 22.7.)

Pokud se chcete intimněji sblížit se svým vytouženým, budete to muset být vy, kdo projeví iniciativu. Ne že by byl „pan Božský“ natvrdlý, ale v některých věcech je prostě trošku pomalejší.

Rak (21.6. - 22.7.)

Neutíkejte před problémy, které vás trápí. Pochybnosti nejsou na místě a jen zbytečně ztrácíte energii, což se projevuje i v emocích, které vyvoláváte u svých potenciálních partnerů.

astrology-993127_1280.jpg


Pixabay.com

Lev (22.7. - 22.8.)

Kvůli starostem poněkud zapomínáte na svůj vzhled. Nedělejte to! Uvidíte, že pokud si dáte na sobě víc záležet, projeví se to pozitivně ve všech aspektech života. Měla byste se o sebe zkrátka víc starat. O opelichané lvice není příliš velký zájem.

Panna (23.8. - 22.9.)

Pokud chcete v září zažít zajímavé milostné dobrodružství, vyjeďte si sama se svým kamarádem. Přesvědčte se o tom, že heslo: „kamarád taky rád“ není vůbec od věci.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Každý, kdo byl někdy nešťastně zamilovaný, ví, jak těžké je dostat se z tohoto stavu. Bohužel je to většinou to nejlepší řešení. Zkuste si užít s někým jiným. Uvidíte, že i na vašeho vyvoleného se poté budete dívat méně růžovými brýlemi.

Štír (24.10. - 22.11.)

Opravdu se vám líbí, jak se k vám váš partner chová? Tak to máte štěstí. Většina štířic s tím není vnitřně spokojená. Často je to ale pouze o komunikaci. „Lína huba, holé neštěstí“ platí i v milostném životě.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Není co řešit. To, o co stojíte, je trefa do černého a pokud trefíte, čekají vás nezapomenutelné zážitky na které budete s drobným začervenáním ve tváři vzpomínat ještě po desetiletí. Jděte do toho a dobrou mušku.

Čti také 10 nejhorších povolání na světě. Miluj svou práci!

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Váš milostný život prochází v poslední době zjevnou fází úpadku. Nepodléhejte tomu. Někdy stačí zvednout oči od rozdělané práce a spatříte někoho, s kým možná nestrávíte celý život, ale pár hodně divokých nocí.

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Toužíte po něze či po netradičních praktikách? Ať už tak či onak, hvězdy Vodnářkám radí jít si za svými touhami. V druhém polovině září se na ně usměje štěstí a nebude samo.

Ryby (19.2. - 20.3.)

Vaše výkony v posteli jsou proslulé. Nenechávejte si je sama pro sebe a podělte se o své dovednosti i s jiným člověkem. Uvidíte, že ve dvou je to větší zábava. 

 

Související články