Soutěž a vyhraj kávový peeling MARK scrub!

markscrub.cz
Komerční článek
|
24. 04. 2017
|
Každá pokožka si zaslouží být sexy. A každá pokožka si zaslouží MARKa. MARK je unikátní přírodní a hlavně kávový peeling, díky němuž si budeš připadat jako královna, a to už při prvním použití.

Netradiční kombinace pečlivě vybrané kávy robusta s mandlovým olejem, organickým kokosovým olejem, hnědým cukrem, mořskou solí a vitamínem E tvoří celek, který znásobuje účinky v boji proti různým nedokonalostem pokožky, jako je pomerančová kůže, akné, strie, drobné žilky a další. Odbourává odumřelé buňky, čistí, detoxikuje a zanechá jemnou pokožku hned po prvním použití.

MARK neobsahuje žádné chemické ani konzervační látky a je dostupný už v 7 vůních: coffee original, citrus, čokoláda, kokos a peppermint, které osvěží a povzbudí nejen pokožku, ale i smysly. Navíc jsou teď na trhu dvě novinky: speciální MARK face scrub s Tea Tree a jojoba olejem a také verze pro muže For HIM after GYM. Jmenované produkty si jednoduše objednej na www.markscrub.cz.

Sleduj MARKa i na Facebooku nebo na Instagramu a už ti neunikne žádná novinka!

Pozor! Chceš vyhrát pěkně voňavé a příjemné věci?

Zapoj se do naší soutěže na Facebooku! Na tři z vás čeká dárkové balení dvou scrubů, ve kterém najdeš i novinku MARK face scrub. Druhý scrub si můžeš sama vybrat!

Stačí jít na Facebook magazínu JsmeKočky.cz a pod soutěžní příspěvek napsat do komentáře odpověď na jednoduchou otázku: Obsahuje MARK scrub chemii nebo konzervanty?“.

Soutěž probíhá od 24. do 1. 5. 2017 do 23.59 hod. a hned 2. 5. 2017 ve 12.00 hod. vylosujeme jednoho výherce!

Související články