Nečekej s nákupy na Vánoce, využij slevy na Black Friday!

www.bigstockphoto.com
|
10. 11. 2017
|
Slyšela si už někdy o pojmu Black Friday (Černý pátek)? Neboj se, nejedená se o pátek třináctého, nebo něco špatného, naopak! Jedná se o jediný den v roce, kdy můžeš získat to nejlepší oblečení a módní doplňky s výraznými slevami. A my ti řekneme, jak na to!

Co je to Black Friday a kde se vzal?

Pokud si už o tomto pojmu slyšela, víš, že je to takový neoficiální svátek slev a levných nákupů, který má tradici ve Spojených státech. Tam se do tohoto „slevové šílenství“ každý rok zapojí přes 100 milionů Američanů a jejich útraty jsou obrovské. Nákupní svátek Black Friday se slaví po Dni díkůvzdání a letos připadá na 24. listopadu. Běžně se zde stává, že zákazníci nocují u obchodních center i několik dní předem, aby byli první u svého vysněného produktu. Přijde ti to šílené? Nám také, ale…

Tradice Black Friday se v posledních letech dostala i do Evropy. Jenže zatímco Američané mají stanování před obchoďákem jako sport, my v Česku jsme o něco racionálnější spotřebitelé a u nákupu preferujeme víc klid a kvalitu, než jen příslib nízké ceny. Američané by řekli, že jsme nudní a neumíme si nákupy pořádně užít, ale my víme svoje. Vždy je totiž možnost nakoupit výhodně i bez tlačenic a davového šílenství. Ať už se jedná o módu, kosmetiku nebo dárky pro naše blízké.

Black Friday slevy pohodlně a na jednom místě

Obchodní domy zde sice s Black Friday nákupní šílenství nerozpoutávají, ale slevy módních značek nikam nezmizely, jen se přesunuly na lepší místo – na internet. A kde je najít? U nás je v tomto ohledu průkopníkem slevový server Picodi, který ve spolupráci s desítkami obchodů a značek každoročně připravuje (nejen) pro všechny Kočky výběr těch nejlepších slev a výprodejů na Black Friday. A stojí za to zmínit, že některé jsou opravdu exkluzivní.

bigstock-young-girl-surrounded-with-her-26450894.jpg

Black Friday má svůj původ v USA a přichází po Dni díkuvzdání.
Američané na Black Friday zažívají neuvěřitelné tlačenice v obchodech, my v Evropě víme, že pohodlnější je nakupování na internetu.

Díky tomu se tak žádných tlačenic bát nemusíš! Získat ty nejlepší slevy na jednom místě a šetřit peníze, jde přece i z pohodlí našich postelí a gaučů, kde jsme stejně většinu podzimu zalezlí. Na rozdíl od zámořských kolegyň tedy nákup všech druhů zlevněného zboží zvládneme během pár kliknutí a ještě u toho stihneme nějaký ten romantický film.

Na co se těšit?

Probrali jsme seznam obchodů a zjistili jsme, že super slevy nabídne třeba BonPrix, Lascana, Sperky.cz nebo Parfemy.cz a mnoho dalších. Výhodně tak můžeš pořídit nejen něco do svého šatníku, ale třeba i značkovou kosmetiku, krásné zimní kozačky nebo dárek k Vánocům pro svého miláčka. Akční ceny na oblečení, elektroniku a další hračičky pro chlapy jsou zde totiž také.

Zaujalo tě to a chceš i ty využít výjimečné slevy? Vše, co je k tomu zapotřebí, je svůj nákup naplánovat a 24. listopadu být připravena! Zpestřit si předvánoční nákupy a ještě při tom ušetřit peníze nebylo nikdy jednodušší.

Související články