Strollering® závod v chůzi: přihlas se a pomoz potřebným!

pexels.com
|
05. 03. 2020
|
Co takhle užít si 5. duben tak trošku netradičně? Pokud ráda chodíš a nevadí ti u toho kočárek, spoj příjemné s užitečným a přihlas se na závod v chůzi s kočárkem. Kromě toho, že se budeš bavit, pomůžeš někomu potřebnému ve svém okolí.

Strollering® se u nás těší velké oblibě. Pokud jsi o něm ještě neslyšela, je nejvyšší čas se s ním seznámit! Jde o závody v chůzi s kočárkem na trati dlouhé 100 metrů. Perfektní je na tom to, že se letos koná už 9. ročník, a aby ses mohla zapojit, nemusíš cestovat třeba do Prahy. Závod se koná 5. dubna 24. května a startuje se v 15.00 hod. na několika desítkách míst v Česku i na Slovensku

Pokud se chceš zúčastnit, všimni si prosím změny. Místo plánovaného termínu bylo vzhledem k situaci s koronavirem a opatřením vlády posunout závod na 6. září 2020!

A bude se pomáhat!

Stoprocentně se můžeš zapojit v Praze, konkrétně ve sportovně-rekreačním areálu Ladronka na Břevnově. Tady kromě samotného závodu kočárků, kterého se můžou účastnit maminky, tatínkové a v další samostatné kategorii celé rodiny, se bude o zábavu starat divadlo Mazec. A co je ještě důležité – výtěžek ze startovného poputuje na pomoc rodině čtyřleté Terezky Knappové, která trpí dětskou mozkovou obrnou. Dobrý pocit zaručen!

pribeh_terezka_mini_verze_zk_praha_2020.png

Letos se bude pomáhat čtyřleté Terezce, ale i dalším lidem a neziskovkám!
zavodykocarku.cz

Když se zúčastníš ve svém bydlišti nebo okolí, můžeš symbolickým startovným podpořit neziskovou organizaci nebo jedince právě ve svém regionu nebo kraji. To už bude na tobě.

Užij si parádní odpoledne v aktivním duchu a zakonči týden s dobrým pocitem, že jsi někomu pomohla. Je to k nezaplacení.

Související články