Horoskop na 35. týden roku 2021: Co tě čeká a nemine?

Bigstockphoto
|
30. 08. 2021
|
Zajímá tě, co si pro tebe připravily hvězdy na 35. týden? Někdo zažije pracovní výzvy, jiný žhavý letní flirt. Co čeká tvoje znamení? Tady to je!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani si začátkem týdne konečně udělají jasno ve vztahu a zjistí, jak na tom vlastně jsou. Možná to pro tebe bude celkem šok. Hvězdy ale stojí při tobě a budou ti oporou u náročných situací i v případě závažnějších rozhodnutí.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci se nadchnou pro staronový koníček a svým optimismem nakazí i blízké okolí. Pravděpodobně se zase vrátíš k milované sportovní aktivitě, kterou jsi musela kvůli rodině, zdravotnímu stavu nebo práci odložit na neurčito.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci prokážou svou jedinečnou schopnost řešit problémy rychle a efektivně. Nadřízený si toho odpovídajícím způsobem všimne a navrhne ti vyšší post nebo zajímavé navýšení platu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Věnuj čas své lásce, kterou už nějaký ten pátek zanedbáváš. Aby ti nefrnkla za někým jiným, připrav pro ni nečekané a romantické překvapení. Uvidíš, že se ledy pohnou.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Tvůj pracovní náboj je obrovský. Je ale potřeba zvolnit a relaxovat. Bez odpočinku totiž můžeš udělat závažnou chybu. Pracovní telefon a notebook nechávej v práci a nenos si pracovní záležitosti domů. Tvoje hlava i tělo to ocení.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nová známost tě pravděpodobně inspiruje k netradičním a nevyzkoušeným zážitkům. Možná půjde o skok padákem nebo nějaké postelové hrátky, o kterých jsi dřív nechtěla ani slyšet.

bigstock-young-woman-photographing-suns-416457880.jpg

Odpočívat a snažit se nehádat. Tak by měl vypadat tenhle týden.
Bigstockphoto
Každý by si měl občas dopřát nějaký nový zážitek. Dej si třeba na každý týden jeden cíl!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

S překvapením zjistíš, jak moc je tvůj protějšek u opačného pohlaví žádaný. Velká konkurence tě proto přiměje ohánět se a snažit se zůstat jedinou osobou v partnerově srdci.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři by neměli brát lásku jako samozřejmost. Pokud o ni totiž nebudou pečovat, zvadne. Pokus se proto zvednout partnerovi náladu nebo ho překvap romantickou večeří při svíčkách či pozorováním padajících hvězd daleko od ruchu a světel velkoměsta.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Čeká tě odměna za pilnou a obětavou práci. Falešnou skromnost hoď stranou a neváhej dar přijmout. Pravdou totiž je, že si ocenění za svou tvrdou práci zasloužíš. Ať si každý říká, co chce!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Poslední dny budeš řešit nečekaný úbytek finančních prostředků. Aby ses vyhnula komplikacím, snaž se přijít celé záležitosti na kloub. Pokud jsi platila kartou v zahraničí nebo ji použila u sousedky či v internetové kavárně, měla by ses mít na pozoru!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V zaměstnání tě čeká náročný týden, tak se připrav na bouřlivou diskuzi. Nenech se ale vtáhnout do osobních výpadů a pří. Zachovávej profesionalitu a snaž se přimět ostatní, aby se ostatní chovali stejně.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Nepřipouštěj si pracovní problémy moc k tělu. Raději je nech na pracovním stole a domů odcházej s čistou hlavou. Práce totiž není zajíc a neuteče. A zdraví máš přece jenom jedno.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho raději vyškrtla z kalendáře? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Zdroj

Související články