Módní trendy letošního podzimu: Sbohem, tepláky!

Bigstockphoto
|
16. 09. 2021
|
Móda letošního podzimu se nese ve znamení elegance, návratu devadesátek, ale i extravagance. Vytahané tepláky nech doma a inspiruj se aktuálními trendy. Co se bude nosit letos na podzim?

Kalhotový kostým

Nesmrtelná klasika, kterou nic nezkazíš. Kalhotový kostým působí sebevědomě, elegantně a sexy. Obléct ho můžeš do kanceláře, na večírek i na rande. K dostání jsou buď trendy oversized varianty, nebo dokonale padnoucí střihy.

Při nižších teplotách vyzkoušej vrstvení a pod sako si obleč tenký rolák v syté barvě. S nimi se můžeš odvázat – kromě klasické červené, hnědé nebo černé nešlápneš vedle ani s fialovou, růžovou, žlutou nebo zářivě modrou.

bigstock-woman-trying-on-dress-in-cloth-429951650.jpg

Kalhotovým kostýmkem nic nezkazíš, šaty ale taky frčí.
Bigstockphoto
Letošní podzim bude divočina!

Prošívané bundy

Prošívané bundy už nepatří jen na sjezdovku. V chladnějších dnech se neboj vytáhnout prošívané bundy, vesty nebo kabáty i do ulic velkoměsta. Nosit se dají i k šatům, kostýmům nebo sukním. A protože oversized střihy hrají letos prim, čím větší bunda, tím lepší.

Tartanová kostka

Tartanový vzor je takovou podzimní tradicí. Tentokrát však můžeš experimentovat! Tartan je letos povoleno kombinovat s dalšími vzory dle libosti. Kromě tartanu jsou letošní podzim šik i leopardí nebo grafické vzory. Pro inspiraci zkus vyrazit do second handu, kde s trochou štěstí najdeš perly ještě z devadesátek.

Pletené kousky

Pletené oblečení nemusí být nuda. Správně zvolené pletené svetry, vesty, šaty nebo sukně dokážou vytvořit zajímavý outfit. Pamatuj, že čím originálnější, tím lepší. Pleteninami nejenže zaujmeš, ale zároveň nebudeš mrznout.

bigstock-smiling-european-female-studen-432433223.jpg

Podzim bude hrát všemi barvami a vzory.
Bigstockphoto
Pleteným svetříkem letos na podzim nic nezkazíš.

Třpytivé látky nebo doplňky

Když vyrazit do společnosti, tak ve velkém. Nemusí se vyloženě jednat o mejdan, třpytivé oblečení nebo doplňky využiješ i do kina nebo na večeři. Vyzkoušej třpytivé šaty, kalhoty nebo sukni, případně vsaď na třpytivé doplňky – třeba náhrdelník nebo kabelku. I drobné detaily dokážou pozvednout obyčejný model na něco extra.

Průsvitná černá

Černá je sexy. A o to víc, když je průhledná! V šatech nebo halence s průsvitnou krajkou nebo volány budeš zaručeně za hvězdu. Zkombinovat je můžeš se třpytivými doplňky nebo s bílým kouskem oblečení. Kombinace černé a bílé je letošním hitem!

Který z módních trendů letošního podzimu tě zaujal? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3

Související články