Sexuální masáž – neopakovatelný zážitek pro oba

Unsplash
Komerční článek
|
27. 07. 2021
|
Erotická nebo taky sexuální masáž je skvělým zpestřením sexuálního života. Dokáže tebe i tvého partnera absolutně zrelaxovat, rozproudit sexuální energii a rozdmýchat dávno zapomenutou vášeň.

Sexuální masáž může být velice pěkným zpříjemněním všedních dní pro nezadané, ale zároveň potěší i kohokoli jiného, ba dokonce i páry. Jen si to představ – přijdeš se svým partnerem do naprosto luxusního salónu, jehož interiér přímo vyzývá k tomu, abyste si s drahouškem udělali pohodlí a nechali se hýčkat hodinu, hodinu a půl nebo klidně dvě.

Navíc je zcela na vás, jakou masérku si vyberete. Na sympatiích tady rozhodně záleží, pak jsou erotické masáže pro dva hluboce intimní a nezapomenutelnou záležitostí. Zjistíte například, jak reagují vaše těla na doteky jiných, vlastně cizích lidí, aniž by to jakkoli zavánělo nevěrou a následným průšvihem.

Fantastický a nevšední dárek pro pány

Na sexuální masáž chodí nejčastěji pánové. Sami. Tenhle prožitek je dokonale uvolní. Užijí si jedinečné okamžiky, při kterých je masérka masíruje nejen rukama, jak je to běžné, ale celým tělem – třeba i zadečkem nebo ňadry. Dokonale dráždivá záležitost, jinak tomu ani říkat nelze.

Pokud nevíš, co darovat muži ve svém okolí, na němž ti záleží, může být tohle to pravé ořechové. Jestli ale budeš chtít tuhle masáž zařídit svému partnerovi, dobře si promysli, jestli ti nakonec nebude ten těsný kontakt jeho a masérky vadit, abyste z toho pak nebyli oba dva rozmrzelí.

Během masáže může dojít i k orgasmu a je to v pořádku. Pokud to dotyčný nebude chtít, masérka zase rozproudí energii „jinam“, aby k němu nedošlo. Zároveň je nutné vědět, že masérce klient nic neoplácí a zůstává čistě jen pasivní, v roli příjemce. Když z jeho strany dojde k jakémukoli nátlaku, masérka může celou proceduru předčasně ukončit. Zkrátka
a dobře platí, že je žádoucí se uvolnit a nechat se oblažovat prověřenými způsoby…

bigstock-cropped-view-of-sexy-girl-in-w-355206227.jpg

Na erotickou masáž si rády zajdou i páry.
Bigstockphoto
Během sexuální masáže se masér/ka dotýká masírovaného i zadečkem nebo ňadry.

Tantrická masáž prospívá oběma

Když budeš chtít někdy okusit něco nového i ty, zajdi si na tantrickou masáž. Takové blaho jen tak nezažiješ. Tantrická masáž vychází z tantrické filozofie a jejích principů, pracuje s mnoha rovinami člověka, který dotyky přijímá, a vede ho v různých vlnách k relaxaci i vzrušení.

Sám masírovaný pak poznává svoje tělo a jeho reakce, které možná ani neočekával. Stejně jako u sexuální masáže, i v tomhle případě může dojít k orgasmu. Je to přirozené a není třeba se toho jakkoli obávat.

Tantrická masáž sestává například z dotyků teplými ručníky a kožešinovými rukavičkami nebo třeba z kontaktu s horkým olejem. Všechno probíhá tak, aby ti to jako klientce bylo jen a jen příjemné. Pokud máš obavu z toho, že se masérka dostane i k tvým intimním partiím, prostě odhoď stud a užij si to. Kromě toho, že při masáži uvolníš tělo, pěkně zrelaxuješ i mysl. Do salónu běžné starosti nesmí, je to jen tady a teď.

Masáž, která pomáhá se spoustou potíží

Tantrická masáž je sice úžasný zážitek pro potěchu těla i mysli, ale taky dokáže odbourávat některé problémy nebo aspoň napomůže k jejich řešení. Řeč je například o poruchách erekce, potížích s prostatou, problémech s otěhotněním, o bolestivém sexu nebo vaginitidě. Celkově taky podporuje krevní oběh.

Jak to chodí před masáží a po ní?

Ať už si vybereš (nebo s partnerem vyberete) kteroukoli ze zmíněných masáží, neměj z ničeho obavy. V salónu se tě (nebo vás) ujme vybraná masérka, kterou si můžeš třeba online předem vybrat. Od začátku se to celé nese v uvolněném duchu – u šálku dobrého čaje si popovídáte o tom, co tě čeká. Stejně tak se spolu můžete po masáži pobavit o tom, jaké to pro tebe bylo, jak se cítíš, jestli bylo všechno v pořádku. V salónu s erotickými masážemi o tebe bude postaráno a budeš se cítit jako v bavlnce.

Související články