Parfémy, které milujeme. Vyber si ten svůj!

www.bigstockphoto.com
Komerční článek
|
10. 11. 2016
|
Dnes tu máme dvakrát klasiku pro ženy a jednou pro muže. Ponoř se světa omamných vůní a vyber si tu, která tě vystihuje. Už Coco Chanel totiž řekla, že žena, která nenosí parfém, nemá budoucnost.

Chloé for Women

Mix liči, pivoňky, frézie, magnólie, růže, konvalinky, jantaru a cedru tvoří lehkou květinovou kombinaci. Vůně je velmi univerzální, nevadí jí léto ani podzim, návštěva babičky nebo hudebního klubu. Bude se líbit každému, kdo má rád jemné, nevtíravé a smyslné parfémy. Je v mnoha ohledech velmi feminní. Nečekejte ale přeslazený cukrkandl či stereotypní květinový buket. Stejně tak jako celá značka je i tento parfém originální, hravý a elegantní zároveň. Zahalit se do Chloé znamená cítit se stylově a svěže zároveň. Žádné výstřelky, prostě jen nehynoucí nadčasový šmrnc.  

Cacharel Amor Amor Forbidden Kiss

Zakázaný polibek v názvu slibuje něco tajuplného s příslibem příjemného dobrodružství. Lehce kýčovitý flakón skrývá hezky překvapivý obsah. Grapefruit, koření a mandarinka přechází do kávových tónů, pivoňky, frangipani, pižma a vanilky. Vůně je určená především pro mladší ženy, zřejmě díky tomu je sladší. Snoubí se v ní ovocné, květinové a kořeněné fragmenty. Není přímočará a jednoznačně uchopitelná. Její majitelka bude sladká, něžná a tak trochu záludná. Snad to dělá ten kávový dotek, který je však tak lehký, že tě nenutí myslet na kafe pauzu. Na rozdíl od balení má v sobě jistou dávku nevinnosti. Žádné dryáčnické voňavky, Forbidden Kiss je pěkně sofistikovaná a lehce naivní vůně s příjemnou dávkou originality.

Burberry Sport Men

Parfém v roce 2010 doplnil sportovní linii slavné značky Burberry. Přidal se tak k oblečení, taškám, brýlím, hodinkám a dalším doplňkům. Pánové se díky němu mají cítit dynamicky, energicky a celkově velmi živě. To podporuje zázvor, grapefriut, jalovec, cypřiš nebo cedr. Je vhodná pro všechny aktivní muže, kteří milují čas strávený mimo kancelářský stůl. Nezáleží na věku, důraz je na naladění. Vůně je svěží a pánové se v ní mohou cítit jako Bond, který v perfektně padnoucím obleku skáče po střechách některé světové metropole. Nic není překážka. Mohou nosit Burberry Sport Men i ženy? Pokud si chcete připadat jako dravec, kterému nic neunikne, tak určitě ano. Na večerní dostaveníčko však nechte parfém raději jemu.

 

Související články