Horoskop na listopad 2019: Štíři budou cestovat, Ryby stěží přežívat

www.bigstockphoto.com
|
24. 10. 2019
|
Nefalšovaný podzim udeřil a chladné šedavé dny jsou tu. Pro někoho náběh na depku, pro jiného čas radosti mezi pestrobarevným listím, tancem v dešti a ranních mrazíků. Co si ale pro jednotlivá znamení připravily hvězdy? To se hned dozvíš!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani měli vesměs tak pohodoví říjen, že se asi budou divit, jak s nimi zacloumá listopad. Dušičková nálada nenechá chladným snad nikoho ze zrozenců tohoto znamení. Aby ses vyhnula depce a splínu, zkus řešit praktické věci. Nasnadě budou třeba finance, které by sis do konce roku mohla dát do pořádku. Na konci listopadu tě možná miláček, kamarádka nebo rodiče přesvědčí, že bys s nimi co nejdřív měla vyrazit někam, kde zapomeneš na všechny starosti.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci to měli tak nějak opačně než Berani. Jejich říjen mohl být, podobně jako září, docela náročný. Až s listopadem přichází pár dní klidu, než se změní ve zběsilé shánění dárků pro blízké pod vánoční stromeček. Býci se v listopadu můžou dočkat nějakého toho překvapení a těžko říct, jestli bude příjemné, nebo ne. Pravděpodobně se ale bude týkat práce nebo obchodních partnerů.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jedou na plný plyn, a to hlavně v práci. Hvězdy doporučují zvolnit, abys advent neproležela v posteli s bacilem, který by si cestičku k tvému vystresovanému organismu dozajista našel. Na konci měsíce bude novoluní, které nahrává osobním vztahům, především těm partnerským. Pokud jsi single, je docela možné, že konečně potkáš někoho zajímavého, kdo bude stát za hřích.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci si budou v předposledním měsíci roku 2019 ujasňovat, v jaké společnosti se chtějí pohybovat. Nemálo z nich ukončí některé ze svých přátelství nebo třeba navážou bližší vztah s někým z kolegů. Štěstí jim bude přát při práci i sportu. Pozor si dej jen na prochladnutí. Na rýmu nebo bolest v krku se sice neumírá, ale nic příjemného to taky není.

bigstock-autumn-woman-autumnal-mood-a-318045271.jpg

Podzim přinese některým znamením trápení, jiným úlevu.
Raci budou mít relativně klidný měsíc. Žádná pohroma je nejspíš nečeká.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Se Lvy už nějakou dobu šijí všichni čerti. Jen co se vrátili z dovolené, už plánují další a další výlety, ať už krátké na víkend, nebo ty delší. V listopadu by jim mohla padnout do oka lokalita, která by je ještě před několika měsíci nezaujala. Neboj se dalšího objevování, jen si před cestou zkontroluj, že máš všechny potřebné doklady. Roztržitost by se ti mohla během listopadu dost nevyplatit.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pro mnoho zrozenců tohoto znamení byl říjen časem shonu, rodinných oslav a akcí s přáteli. Listopad jim konečně poskytne trochu času na zklidnění, podzimní zamyšlení a třeba i nějakou tu procházku přírodou, při které si vyčistí hlavu. Využij každou volnou chvilku pro relax, protože určitě dobře víš, že další měsíc tě nenechá nic v klidu a přípravy na Vánoce u tebe začnou hned zkraje adventu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy v minulých měsících bojovali se svými takzvanými přáteli, o nichž zjistili, že to tak úplně přátelé nejsou. Většina z nich už se z toho ale otřepala a vzala si z toho to nejlepší – ti kamarádi, kteří zůstali, jsou ti praví. Teď už pomalu všechno zajíždí do starých kolejí a bude klid. Mimochodem se tomuhle znamení slibně rozjíždí nějaký osobní projekt!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři, vy snad neposedíte. Jestli už se zase chystáte na nějaký výlet do zahraničí, nechte si před tím zkontrolovat dopravní prostředek a nepodceňte třeba ani bolest zubu. Pokud vyrazíte připraveni, proběhne všechno, jak má. Jediné, co se může zkomplikovat, budou vztahy v rodině mezi staršími příbuznými. Ti vás můžou během vašich cest rozhodit třeba nečekaným a nepříjemným telefonátem. Neberte si to ale příliš k srdci, některé situace a problémy stejně nevyřešíte.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Úplněk, který nastane 11. listopadu, pro tebe bude znamenat ukončení nějaké spolupráce nebo nové smlouvy. Každopádně se ve své kariéře pravděpodobně zase dostaneš o stupínek výš a to se cení! Hvězdy ale nedoporučují sedět naráz na dvou židlích. Dej si taky pozor na průdušky a nepodceňuj teplé oblečení. Nechceš přece podzim proležet v posteli, ne?

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si v listopadu moc neodpočinou. Jestli k nim patříš, připrav se na řešení problémů hlavně s partnerem a dětmi, pokud je máš. Možná v nich stále vidíš nevinné andílky, ačkoli z učitelek ve školce nebo škole pomalu, ale jistě dělají alkoholičky. Se všemi kolem sebe mluv, jen tak něčeho dosáhnete a to, co není úplně příznivé, obrátíte v něco lepšího. Hlavně ale nešil, nic se nejí tak horké, jak se to uvaří.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři budou hlavně kolem úplňku 11. listopadu řešit svůj domov. Někteří se rozhodnou ještě před Vánocemi vymalovat, jiní udělají radikální krok, jako je třeba stěhování. Hvězdy jim ale přejí, a tak pravděpodobně s žádným rozhodnutím neudělají chybu. Stejně tak budou mít tendenci změnit trochu pracovní prostředí, zajet si někam na školení nebo služebku. Proč ne? Aktivně se přihlas a uvidíš, že to bude přínosné!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ajeeeje, Ryby. Tady to nebude žádná hitparáda. V práci i doma ti bude nejspíš všechno padat na hlavu, děti budou jak z divokých vajec a partner nebude mít pro tvoje nálady tak úplně pochopení. Největší potíže hrozí před novem, který je 26. listopadu. Pak si ale oddychneš a všechno bude zase jako dřív. Jen si můžeš na konci měsíce připadat jako přejetá parním válcem, tak si ideálně na první prosincový víkend naplánuj pořádný relax.

Čekají tě v listopadu katastrofy, nebo to bude naopak oddychový čas před adventem? Dej nám vědět do diskuze pod článkem!

Související články