SugarDating vztahy: Kolik utratí SugarDaddy za SugarBabe?

www.bigstockphoto.com
|
02. 02. 2020
|
Jeden z nejznámějších českých SugarDating webů provedl mezi svými uživateli zajímavý průzkum. Kolik utratí průměrný český SugarDaddy za svou SugarBabe? A co od takového oboustranně výhodného vztahu vlastně jednotliví účastníci očekávají?

Kdo je to SugarDaddy?

Možná ses nikdy s pojmem SugarDating nesetkala a už vůbec nevíš, kdo je to takový SugarDaddy. Jde snad o tátu od rodiny s pokročilou cukrovkou? Ani omylem. SugarDaddy je obvykle zralý a vyspělý muž s absolutní kontrolou nad svým životem a finanční situací. Vesměs nezáleží na tom, zda je ženatý, nebo svobodný.

Jedno však SugarDaddy spojuje. Obvykle pracují víc než ostatní v jejich okolí. Pro množství práce se jim tak nepovedlo navázat seriózní vztah. Jsou však i tací, kteří o seriózní vztah nestojí. Bez ženské přítomnosti ale ve svém životě být nechtějí. Nutno podotknout, že ženu neberou pouze jako objekt sexuální touhy, ale především jako spřízněnou duši a psychickou podporu.

SugarBabe si diktuje podmínky

Na druhé straně stojí takzvaná SugarBabe – okouzlující, atraktivní a energická žena, která je přitahována právě výše zmíněným druhem mužů. Za určitou finanční podporu a rozmazlování ve formě luxusních dovolených a dalších zážitků, poskytuje vybranému muži příjemnou společnost, doplněnou o mnoho atraktivních pozorností.

champagne-3515140_1280.jpg

Co všechno dělá SugarBaby?
SugarDating je přínosný pro obě strany a nejde o prostituci.

V žádném případě ovšem nejde o prostituci, eskort nebo prvoplánové nabízení sexuálních služeb. SugarBabe si od samého počátku diktuje podmínky, za kterých chce být rozmazlována. Výjimkou tak nejsou SugarDating vztahy, ve kterých k sexuálnímu aktu vůbec nedojde. 

Na rozmazlování padne až 20 000 měsíčně

Základním stavebním kamenem SugarDating vztahu je nepochybně chemie a vzájemná náklonnost obou jedinců. Bez toho to jednoduše nepůjde. A to je další rozdíl oproti „jednorázovkám“ za peníze. Peníze tady ale samozřejmě hrají nesmírně důležitou roli. Podle aktuálních průzkumů zmíněné agentury, vydělává průměrný SugadDaddy cca 100 000 Kč měsíčně. Až 20 % utratí za svoji SugarBabe.

A čím takovou SugarBabe nejčastěji rozmazluje? V některých vztazích je samozřejmostí finanční hotovost. Chybět ale nesmí také dárečky ve formě luxusního oblečení a módních doplňků, honosných večírků šperků nebo okouzlujících dovolených u nás či v zahraničí. Za svou štědrost takový SugarDaddy získá okouzlující společnost, psychickou podporu i možnost, jak uniknout z každodenní rutiny a stresu.

Česko jako konzument luxusu

Ačkoli je dnes již spousta dívek a žen nesmírně emancipovaných, samostatných a nezávislých, stále častěji se vrací k tradičním hodnotám, kdy platí muž za gentlemana, který otevírá dveře, hradí účty a svou ženu rozmazluje. Ta ho naopak těší svou ženskostí a jemností.

Přes to všechno je Česko stále ještě nováčkem ve světě SugarDatingu. Zajímavostí však zůstává, že i přes nižší příjmy a životní standardy (třeba oproti skandinávským zemím), platíme za největší konzumenty luxusního životního stylu.

Co si o SugarDatingu myslíš? Je to podle tebe zvrácenost, nebo možnost, jak naplno využít svého potenciálu?

Související články