Nejlepší sexuální polohy, které musíš zkusit, dokud jsi pořádně ohebná

Bigstockphoto
|
15. 03. 2022
|
S postupujícím věkem zpravidla ztratíš flexibilitu a s ní i možnost některých sexuálních dobrodružství. Vybraly jsme pro tebe ty nejlepší sexuální polohy, do kterých bys měla jít, dokud můžeš!

Sto párů znamená sto způsobů milování. V dlouhodobých vztazích jsou to pak většinou osvědčené a stále stejné způsoby, které můžou časem ztratit jiskru. Jestli se s partnerem poohlížíte po nějakém zpestření, nebo jste přirození průzkumníci, kteří shání novou inspiraci, jsi tu správně.

Nabízíme ti nejlepší sexuální polohy, které možná budou malinko fyzicky náročnější než to, na co jsi zvyklá, ale pořád zvládnutelné. Slibujeme, že s jejich rafinovaností se budeš cítit, jako kdybys byla v ložnici poprvé!

Klečící trakař

Určitě si z dětství pamatuješ hru “na trakaře” – tohle je její dospělácká obměna. Spusť se na všechny čtyři a zvedni jednu nohu, kterou ti bude partner během aktu přidržovat. Při téhle poloze dojde k hluboké penetraci, při které je navíc na mušce bod G. Jestli se cítíš na super gymnastický výkon, můžeš z klečícího trakaře udělat těžký trakař, při kterém dáš do vzduchu nohy obě.

Eiffelova věž

Je libo malý milostný výlet do Paříže? S Eiffelovkou jsi tam hned! Jde o hodně intenzivní polohu, ve které můžeš změnou náklonu zvýšit pravděpodobnost orgasmu. Vestoje rozkroč nohy tak, jak je ti příjemné, a pak se předkloň, aby k tobě mohl partner zezadu. Pokud jsi hodně ohebná, můžeš opřít ruce o zem, ale jestli tam nedosáhneš, klidně se chyť židle. Hlavně, abys byla zapřená, jinak by se mohla Eiffelovka skácet!

bigstock-romantic-couple-enjoy-sensual-258947491.jpg

Polohy při sexu se vyplatí střídat, aby si na své přišli oba.
Bigstockphoto
Ze sexu se nesmí stát nuda. Zkuste tyhle polohy!

Tahací harmonika

Stejně jako při hře na akordeon, i tady se trochu nadřeš – iniciativa totiž bude na tobě! Partnera poval na záda a počkej, až si zvedne kolena k hrudi. Potom na něj obkročmo nasedni jako na motorku, čelem k němu, aby tvoje stehna svírala ty jeho. No a zbytek už si domyslíš – zvesela nahoru a dolů! Na rozdíl od předchozích poloh tahle nabízí jen mělký průnik, díky kterému ale partner vydrží déle a ty budeš víc rozdrážděná!

Boční sedlo

Tohle bude možná trošku krkolomnější, ale dej tomu šanci! Lehněte si oba na bok, partner za tebe, a pak zvedni horní nohu do vzduchu tak, aby se mohl dostat do tvého mezinoží. Jakmile se mu to podaří, chytne tě za ramena a přitlačí k podlaze. Možná se budeš cítit, jako kdybys hrála Twister, ale ten úhel průniku za to stojí!

Kdyby ti vzrušení z nových poloh nestačilo a hrozilo by "drhnutí," zahrajte si s partnerem na hasiče a postříkejte jeskyňku gelem. Přeci jen, kdo maže, ten jede!

Rozžhavená svíčka

Další návrat do dětství a do hodin tělocviku! Lehni si na záda a udělej svíčku – nezapomeň si rukama podepřít bedra. Parter pak k tobě přiklekne a chytí tě za zadek, aby sis mohla opřít nohy o něj a trochu si odfrknout. Potom už je to na vás! Asi nebude nejjednodušší to takhle vydržet dlouho, ale díky krvi, která se ti nahrne z nohou do klína, to pro tebe bude citelně intenzivnější zážitek než mnohem pohodlnější misionář!

Vyzkoušela jsi některé z těchto poloh?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4, zdroj 5, zdroj 6

Související články