TOP 5: Kam na nejlepší running sushi v Praze?

Shutterstock
|
19. 01. 2024
|
Máš ráda sushi a chceš si ho zrovna dopřát, co hrdlo ráčí? Máme pro tebe 5 tipů na restaurace v Praze, kde rozhodně nepřijdeš zkrátka.

Nadšení milovníci sushi se s jedním boxíkem často nespokojí. Pokud mezi ně patříš, pak už možná tušíš, že pro tebe bude lepším řešením zajít si na running sushi, tedy na neomezenou konzumaci, která obvykle trvá dvě hodiny, a jakmile zaplatíš „vstupní částku“ (na zmíněné dvě hodiny jde zpravidla o plus mínus 400 Kč), můžeš začít hodovat. Na pásu před tebou pojedou nejrůznější speciality a je jen na tobě, co si vybereš.

Sakura’s Running Sushi

V obchodním centru Arkády Pankrác můžeš ochutnat jedno z těch nejlepších running sushi v celé metropoli. Navíc je restaurace dobře dostupná. Kromě klasiky tu ochutnáš i smažené sushi, které si získává na oblibě, nebo vegetariánské sushi, pokud se nechceš pouštět do ryb.

Restaurace zaujme nejen skvělými dobrotami, ale taky krásným prostředím. Tady se ti bude baštit skvěle, ať už s sebou vezmeš kohokoli.

Síť restaurací téhle značky najdeš v Praze ještě na Zličíně a Masaryčce, ale i v jiných českých městech – v Liberci, Pardubicích, Hradci Králové a v Brně.  

Web: https://www.sakuras.cz/sakuras-praha-arkady/

Sushi by Umi

Skvělou volbou je Sushi by Umi na Proseku. Obsloužíš se tu v pohodě sama, stačí si jen vybrat z nepřeberného množství dobrot. Kromě sushi tu můžeš ochutnat „klasiku“, jako jsou závitky, kuřecí, hovězí a kachní maso na nejrůznější způsoby nebo sushi roll. Spokojené úsměvy hostů, kteří se tu parádně najedí, za všechnu tu práci určitě stojí.

Sushi by Umi můžeš navštívit taky v Centru Krakov. Tak si vyber, co máš blíž.

Web: https://www.runningsushiumi.cz/praha9.html

Running Sushi Ginza

Vynikající sushi můžeš ochutnat taky na Žižkově, konkrétně v OC Atrium Flora. V restauraci Running Sushi Ginza si přijde na své i ten, kdo tě na running sushi doprovází, ale tvé nadšení pro něj nesdílí. Naservírují vám tady klidně nudle, rýži, sashimi (syrové rybí maso nebo mořské plody podávané s omáčkou k namáčení) a další dobroty.

V rámci running sushi ochutnáš třeba mušli sv. Jakuba, sépii, chobotnici, flambovaného lososa, tuňáka a nejrůznější rolky. Nechybí polévka miso, ovocné suši nebo smažený banán.

Do Running Sushi Ginza můžeš vyrazit taky do Čestlic, kde si to hosti taky hodně chválí. Záleží na tobě.

Web: https://www.ginza.cz/atrium-flora/

Kang Bei

Velice příjemným překvapením v oblasti pražského running sushi může být Kang Bei, restaurace v Mukařovského ulici, která je sice trochu z ruky, ale za návštěvu opravdu stojí.

Hosti si tu pochvalují nejen samotné jídlo a samozřejmě styl „all you can eat“, ale taky pečlivou a milou obsluhu, která se o každého v případě potřeby postará do posledního detailu. Na páse je neustále parádní výběr dobrot a jen tak tě to tady neomrzí.

Kdyby ale náhodou něco, v téhle restauraci ti připraví spoustu dalších vynikajících jídel. Namátkou můžeme jmenovat kuřecí maso na červeném kari, smaženou rýži nebo smažené nudle, kachnu s ovocem, smažené krevety nebo třeba hrnec tří vůní…

Web: https://www.facebook.com/kangbeisushi/

Daruma Running Sushi

Chybu neuděláš, ani když si na running sushi zajdeš do téhle restaurace v Řepích (OC Řepy). Ohromí tě tu velký výběr jídel a jejich skvělá chuť. A když tu chytneš happy hour? Pak tu můžeš hodovat za fascinujících 300 Kč.

Zmínit musíme i střízlivý a příjemný interiér. A samozřejmě saké!

Web: https://www.facebook.com/p/Daruma-Running-Sushi-100076185184543/

Související články