Nachystejte si kapesníky. Gilmorky se vrací!

Netflix.com
|
26. 06. 2016
|
Na nových dílech seriálu Gimorova děvčata už se pracuje. Podívejte se na fotky z natáčení a zjistěte, kdo se vrací do Stars Hollow!

Od té doby, co Netflix v říjnu oznámil, že nám vrátí náš užvaněný a překofeinovaný televizní poklad, nemůžeme si pomoct a hltáme každý detail. A přichází jedna dobrá zpráva za druhou. Seriálu se ujala jeho původní tvůrkyně Amy Sherman-Palladino. Chystanou minisérii nazvala Gilmorova děvčata - Rok v životě. Dočkáme se tak pořádné dávky novinek z městačka, kde by chtěl žít každý podivín.

snimek_obrazovky_2016-06-22_v_11.17.27.png


Netflix.com

Všichni ex na scénu!

Návrat by se samozřejmě neobešel bez dvou hlavních hrdinek - Lorelai a Rory. To by bylo jako natáčet Romea a Julii a udělat s Romea gaye. Na scénu se vrací také Emily. Avšak bohužel bez Richarda. Herec Edward Herrmann totiž v roce 2014 podlehl rakovině. Podle seznamu potvrzených herců ale nebude nouze o vztahové komplikace. Krom Luka se tak potkáme i s Christopherem (čeká nás další bitka?). U Rory to bude nejspíš ještě divočejší, protože se na place sejdou Logan, Jess i Dean. Uvidíme, která stará láska zvítězí. (Tak trochu doufáme, že všechny tři!)

snimek_obrazovky_2016-06-22_v_11.17.38.png


Netflix.com

Sejdeme se u starých známých

 

Pořádnou dávku mánie vrátí do hry Paris, Michel, slečna Patty a Kirk. Po prvním odmítnutí před několika týdny potvrdila Melissa McCarthy aka Sookie, že mění plány a v chystaných epizodách se objeví. Autoři si pro nás nachystali také několik nových postav. V seriálu Gilmorova děvčata se určitě objeví také všechny naše oblíbené lokace od domu počínaje, přes studio slečny Patty či dům v Hartfordu až po hotel U Vážky.

snimek_obrazovky_2016-06-22_v_11.19.27.png


Netflix.com

Čti také Čokoládou za lepší sex! Dej si čtvereček denně

Co na nas Netflix chystá?

Nové Gilmorky budu mít čtyřikrát devadesát minut (přidat!). Každý díl bude věnovaný jedné sezóně. Server Netflix pouští celé seriálové sezóny najednou (proto se od něj nemůžeme odlepit). Tentokrát ale udělá výjimku a jednotlivé epizody prý bude sdílet postupně. Podle Amy Sherman-Palladino prý kvůli tomu, aby se fanoušci měli možnost nadýchnout čestvého vzduchu. Doufejme, že i my v Česku dostaneme možnost vidět Gilmorky hned s jejich americkou premiérou.

snimek_obrazovky_2016-06-22_v_11.19.54.png


Netflix.com

Čtyři nevyřčená slova

 

Sherman-Palladino měla prý vždy v hlavě přesnou představu o závěru seriálu Gilmorova děvčata. Lorelai a Rory měly vyřknout čtyři konkrétní slova. Při práci na poslední sezóně v roce 2007 (už?!) ale autorka neměla možnost scénář zásadně ovlivňovat. Proto prý tyto věty nebyly nikdy vysloveny. Díky Netflixu vznikne nová sezóna, kde čtyři slůvka zazní. Jak myslíte, že budou znít? My si přejeme, aby to bylo: „Ještě něco natočíme?“ „Ano!“ Čas začít slavit, že se nám vrací staré kamarádky.

Sledujte Facebook a Instagram Koček, aby vám nic neuteklo!

Související články