Horoskop na 20. týden roku 2023: Raci budou netrpěliví, Panny zdrženlivé v rozhodování

Shutterstock
|
15. 05. 2023
|
Máme tady další květnový týden a s ním i nový horoskop! Na co se můžou těšit Ryby a co během týdne překvapí Lvy?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani si přes týden vyhodí z kopýtka. Pravděpodobně budeš slavit nový přírůstek do rodiny někoho, kdo je ti hodně blízký. Druhý den tě ovšem nemine nepříjemná kocovina a ty budeš muset šéfovi vyklopit, proč s tebou dneska nemůže počítat. Slavit uprostřed týdne se nevyplácí!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou řešit v práci jednu komplikaci vedle druhé. Vytáčí tě nejen systém, jakým firma funguje, ale taky někteří kolegové. Ti nemají dost soudnosti, aby řekli, že je pro ně daný úkol příliš složitý, a raději ho odfláknou. Napravovat jejich chyby ale budeš muset ty.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci nebudou během týdne vědět, kde jim hlava stojí. Mají toho spoustu v práci a ani doma si příliš neodpočinou. Měla by ses naučit dělit den na povinnosti a zábavu. Jinak se z toho co nevidět zblázníš nebo se propracuješ k syndromu vyhoření.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raky čeká velká životní změna, které se už nemůžou dočkat. Nebuď netrpělivá, všechno přijde ve správný čas. Zkus během čekání zaměstnat nejen mozek, ale taky tělo. Pomůže ti to přijít na jiné myšlenky.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvy během týdne potrápí nepříjemná nemoc. Naordinuj si dostatek odpočinku a hlavně kvalitní spánek. Do práce nespěchej. Kolegové se tam bez tebe nezblázní. Když budeš signály těla podceňovat, může se stát, že nemoc přechodíš a ta se ti zanedlouho vrátí v ještě větší síle.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny čeká během týdne velké rozhodnutí. Ještě než uděláš poslední krok, budeš jednotlivé možnosti probírat ze všech možných stran. Hvězdy ti přejí a napovídají, že ať už se rozhodneš jakkoliv, nebude to špatně. Čekají tě velké změny!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou přes týden řešit menší rodinnou neshodu. Dojde k ní vlastně kvůli naprosté banalitě. Přesto se nevinná výměna názorů přehoupne do poměrně nepříjemné hádky. Zkus držet emoce na uzdě a dávej si pozor na to, ať nebouchneš. Bylo by to úplně zbytečné.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou přes týden řešit menší pracovní komplikaci. Jeden z úkolů, který museli delegovat, se jim vrátí s řadou připomínek. Kolega, který ho měl na starosti, si s ním příliš práce nedal. Do budoucna budeš vědět, že dotyčný rozhodně nepatří mezi zodpovědné a spolehlivé spolupracovníky.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou během týdne řešit jednu větší finanční nepříjemnost. Pokud musíš zaplatit doplatek, který je nad tvoje aktuální možnosti, zkus se domluvit na odkladu nebo splátkovém kalendáři. Nejrůznějším půjčkám se ale radši vyhni! Nemuselo by to dobře dopadnout.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Už delší dobu tě trápí nejistá finanční situace. S penězi na tom nejsi zrovna dvakrát dobře a občas ti nějaká tisícovka do výplaty chybí. Sice se ti zatím daří tenhle problém zvládat díky pomoci rodičů, do budoucna by ovšem bylo vhodné začít tuhle situaci řešit jinak.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři si během týdne vyberou zaslouženou dovolenou a vyrazí k moři. Počasí ti bude přát a ty si během dnů volna perfektně odpočineš. Navíc poznáš někoho, kdo ti pěkně zamotá hlavu. Pokud nejsi zadaná, je to obrovská příležitost, jak znovu po letech zažít romantiku i vášeň!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si během týdne utřídí myšlenky a začnou dělat všechno pro to, aby byly v životě šťastné. Poslední měsíce ti přišlo, že jsi ustrnula na mrtvém bodě. To je potřeba co nejdřív změnit. Jedině tak budeš mít znovu radost z běžného života a jeho každodenních radostí!

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Autor článku: redakce

Související články