Zase spolu? Monika Bagárová naznačila, jak to má teď s Muradovem

Se svolením AplausIn
|
27. 01. 2022
|
Jaká je situace mezi zpěvačkou Monikou Bagárovou a jejím partnerem Makhmudem Muradovem měsíc od rozchodu? Monika prozradila, jak to teď mezi nimi je.

Když o Vánocích Monika Bagárová (27) oznámila, že se svým partnerem, zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem (31), už netvoří pár, vyvolalo to bouřlivé reakce fanoušků. Ti spílali Muradovi zejména to, že tráví většinu času v zahraničí na úkor své dcery. Teď to ale vypadá, že se blýská na lepší časy.

Monika Bagárová: Odpustila Muradovi?

Po rozchodu se Monika stáhla do ústraní. Podle deníku Extra trávila většinu času v Brně u rodičů a vzájemnému kontaktu se s Muradovem vyhýbali. Zdá se ale, že čas hojí všechny rány a dnes už věci nejsou tak horké. Na svých sociálních sítích dokonce Monika použila svůj oblíbený citát z Bible: „Odpustíte-li totiž lidem jejich prohřešky, odpustí také váš nebeský Otec vám,“ a fanoušci se domnívají, že jsou tato slova mířená právě k jejímu expartnerovi.

obrazek2.jpg

Monika Bagárová pravděpodobně dokázala svému expartnerovi odpustit.
Se svolením AplausIn
Ve videoklipu nového singlu Vášeň vypadá fantasticky...

Koná se comeback?

Monika je momentálně mámou na plný úvazek a snaží se dělat maximum pro blaho své dcerky. „Ruminka je náš smysl života. Oba pro ni dýcháme a uděláme vždy vše proto, aby byla šťastná a nechybělo jí nic. Tím nemyslím materiálně,“ prozradila. S Muradovem tedy hodili staré křivdy za hlavu a snaží se oba fungovat jako rodiče. Návrat k sobě zatím ani jeden nepotvrdil, ale Muradov dceru poctivě navštěvuje, přestože tráví hodně času v zahraničí.

Moničiny plány do budoucna

Po bolestném rozchodu se tak zase blýská na lepší časy. Monika je opět plná elánu a plánů do budoucna. Potvrdila dokonce, že by se chtěla naplno vrátit ke kariéře zpěvačky. Jak bude dcerka větší a s hlídáním jí pomůže rodina a bývalý partner, určitě se jí podaří koncertování a mateřství skloubit.

Víc informací o zpěvačce najdeš na Aplausin.cz.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3

Související články