Svatby roku 2021: Které celebrity do toho praštily?

AplausIn
|
07. 01. 2022
|
Rok 2021 byl bohatý na novinky všeho druhu. Připomeňme si, které z hvězd českého showbyznysu si loni řekly své ano.

Protože covidová opatření v první polovině roku svatbám moc nepřála, řada celebrit si to vynahradila v podzimních měsících. A o rozmanitost nebyla nouze. Své ano si řekli herci, sportovci, zpěváci nebo třeba rybáři.

Jakub Vágner a Claudia Darga

Známý rybář Jakub Vágner (40) se oženil koncem listopadu, jak jinak než u vody. Své ano si řekli na lodi na Vltavě německou rybářkou Claudií (29), a to už po roční známosti. Krátce poté oznámili radostnou zprávu, že čekají miminko. Holčička by se měla narodit letos na jaře.

obrazek2.jpg

Přejeme hodně štěstí!
AplausIn
Jakub Vágner konečně našel tu pravou.

Jan Pokorný alias Pokáč a Eliška Klučinová

Rok 2021 byl pro Pokáče (31) úspěšný. V únoru se mu narodil syn Teodor a v říjnu se potají s partnerskou Eliškou (33) vzali. Pokáč prozradil, že se s Eliškou seznámil na svém koncertu v Litvínově a hned mu padla do oka. Partnerku požádal o ruku vlastní složenou písničkou.

obrazek3.png

Mezi ženatými už je i známý písničkář.
AplausIn
Rok 2021 byl pro Pokáče plný inspirace.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec

Pokáčovy písničky zazněly i na svatbě hokejisty Tomáše Plekance (39) a jeho partnerky, tenistky Lucie Šafářové (34). Od písničkáře si nechal Plekanec složit svatební slib, kde zaznělo: „Šafi a Pleky, spolu na věky.“

Kvůli nákladnému hokejistovu rozvodu pár původně do drahé veselky investovat nechtěl, ale nakonec změnil názor. Svatba proběhla v Beskydech a nechyběla na ní dcera Leontýnka (2) ani Plekancovi synové i Matyáš (9) a Adam (6) z prvního manželství s Lucií Vondráčkovou (41).

Nikol Štíbrová a Petr Leitgeb

Měsíc před porodem druhého syna Tobiase se stihli vzít herečka a influencerka Nikol Štíbrová (35) s partnerem Petrem (34). Skromnou svatbu novomanželé naplánovali během rekordních dvou týdnů. Na obřadu nechyběly ani nerozlučné kamarádky Veronika Arichteva (35) a Martina Pártlová (42), se kterou Nikol porodila ve stejný den.

Adam Ondra a Iva Vejmolová

Po osmileté známosti si řekli své ano i lezec Adam Ondra (28) s partnerkou Ivou (26), se kterou sdílí vášeň ke sportu a lezení. Svatba proběhla v září u italského jezera Lago di Garda. Pár měsíců nato pár oznámil, že v květnu už budou tři.

Bohuš a Lucie Matušovi

Zpěvák Bohuš Matuš (48) dal své partnerce Lucince (18) netradiční dárek k plnoletosti. Svatba se totiž konala v květnu přesně na Lucinčiny narozeniny. Veselka proběhla v rodinném parku Krtkův svět v Dolních Měcholupech a nechyběla na ní řada známých osobností. Pár už spolu má roční dceru Natálku.

obrazek5.jpg

Oba od sebe dělí desítky let.
AplausIn
U Matušů bylo o Vánocích veselo.

Víc novinek o těchhle párech najdeš na webu Aplausin.cz.

Související články