Horoskop na 18. týden roku 2023: Blíženci udělají dobrý skutek, Lvi životní obchod

Shutterstock
|
01. 05. 2023
|
Máme tady první květnový týden a s ním i nový horoskop! Na co se můžou těšit Raci a jak si následující dny užijí Panny?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou během týdne v jednom kole. Čeká je hromada pracovních povinností, od kterých se průběžně přesunou domů, kde budou pro změnu odbavovat další agendu. Neboj se práci delegovat a rozhodit mezi ostatní kolegy nebo členy rodiny. Přece se nestrháš.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci by si měli dát během týdne pozor na svoje zdraví. Dobře se oblékej, protože i začátek května bude – aspoň co se týče počasí – poměrně nevyzpytatelný. Po práci si naordinuj aktivní relax a nezapomeň průběžně posilovat svoji imunitu. A to klidně přírodními prostředky za pár kaček. Zařaď do jídelníčku třeba kysané zelí nebo jinou fermentovanou zeleninu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou týdnem proplouvat se srdcem na dlani. Pokud pravidelně přispíváš na nejrůznější charity, spolky nebo útulky, nepřestávej v tom. Jestliže je ti tahle pomoc na míle vzdálená, zkus tentokrát udělat výjimku a poslat pár kaček těm, kdo v životě neměli takové štěstí jako ty. Vylepšíš si karmu a pomůžeš tam, kde je to doopravdy potřeba.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci si během týdne naplánují několik důležitých schůzek nebo setkání. Výsledkem budou nejen nové drby, ale i řada úkolů, ke kterým se u ostatních upíšeš. Na konci týdne zjistíš, že sis tentokrát ukousla příliš velké sousto a některé sliby tak budeš muset posunout na pozdější dobu, nebo dokonce úplně zrušit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Na Lvy čekají během týdne dvě důležité schůzky, z nichž jedna je přiblíží k vysněnému cíli. S váženým obchodním partnerem se ti totiž podaří uzavřít spolupráci snů, která tě obohatí nejen penězi, ale taky novými kontakty, zkušenostmi a hlavně zážitky. Hvězdy stojí na tvojí straně. Nepromeškej jejich náklonnost!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pannám se bude během týdne dařit. I když je z pracovního hlediska honí termíny, zadané úkoly budou odbavovat s lehkostí sobě vlastní. Protože jsi nedávno prodělala poměrně nepříjemnou nemoc, s návratem do pracovního tempa příliš nespěchej. Tělo ještě není úplně zregenerované a přehnaná snaha dohonit resty by se ti mohla vymstít.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou během týdne řešit menší rodinnou neshodu. K té došlo vlastně docela omylem a mohla za ni jedna – na první pohled – nevinná zmínka, kterou ovšem ten, komu byla určena, špatně pochopil. Místo toho, aby se hned na místě doptal, jak jsi nešťastně zvolenou větu myslela, uzavřel se do sebe a začal si vylévat srdíčko u jiného člena rodiny.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři v týdnu narazí na člověka, se kterým je pojí dávná minulost. Bude ti chvilku trvat, než si dotyčného spojíš s konkrétní životní etapou. Protože si toho máte spoustu co říct, domluvíte se na brzkém setkání, ze kterého budeš odcházet příjemně ovíněná, plná zážitků a hlavně skvěle pobavená. S dotyčným totiž navážete přesně tam, kde jste před lety skončili.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Už delší dobu cítíš, že jsi otrokem nejen moderní doby, ale taky práce a hlavně svojí rodiny. Jakmile odbavíš pracovní úkoly, utíkáš domů, kde tě čeká další směna. Ostatní členové domácnosti se příliš nepředřou, takže všechno je víceméně na tobě. Je na čase říct rázné „dost“ a začít úkoly bez pardonu delegovat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Čeká tě týden plný zajímavých akcí a zážitků, na které budeš jednou s úsměvem na rtech vzpomínat. Hvězdy naznačují, že taky potkáš někoho, kdo ti pěkně zamotá hlavu. Pokud jsi zadaná, zbytečně nehraj se Štěstěnou vabank. Nemuselo by se to vyplatit. Jestliže ale nikoho nemáš, vsaď všechno na jednu kartu!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Během týdne budeš řešit menší problémy v práci. V týmu máš totiž někoho, komu se tak úplně nechce makat a raději se veze na úspěchu a tvrdé práci ostatních. Protože máte dotyčného všichni plné zuby, domluvíte se, že mu pěkně od plic řeknete, co si o něm myslíte. Tahle krysa si ale půjde stěžovat za vedoucím a ten z toho vyvodí nehezké závěry.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se poslední dobou plácají od ničeho k ničemu. Mají sice dobré nápady, už jim ale chybí energie přetavit je v realitu. Ani v současné práci nejsou příliš spokojené, a tak začnou znovu uvažovat o změně. Jsi šikovná, a pokud nejsi spokojená, nemá smysl tohle trápení zbytečně prodlužovat.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Autor článku: redakce

Související články