Denisa Nesvačilová rozhodně nemá o kolečko míň. Nadaná kráska boduje v českých i ruských filmech

iPrima
|
07. 05. 2023
|
V médiích se propírá především její nedávný vztah se scénáristou Petrem Kolečkem. Denisa Nesvačilová je přitom nadaná herečka, která si zaslouží mnohem víc!

Už od malička se věnovala moderní gymnastice a zahrála si v nejednom českém filmu. Dnes dobývá „prkna, co znamenají svět“ a plánuje zářnou budoucnost. Co dalšího jsi o Denise nevěděla?

Kdy a kde se narodila

Denisa Nesvačilová se narodila ve znamení Raka 22. července roku 1991 (podle čínského kalendáře jde o rok Kozy) v malebném Táboře, v Jihočeském kraji. Ve čtyřech letech se přestěhovala s rodinou do Prahy, kde od té doby žije.

Rodiče a sourozenci

Otcem Denisy Nesvačilové je bývalý prvoligový fotbalista Josef Nesvačil a odchovanec VS Tábor. V roce 1991 přestoupil do TJ Viktorie Žižkov. O matce toho příliš nevíme. S otcem se v její pubertě rozvedla a vztah mezi oběma ženami se zakrátko překazil. Denisa má ještě o 6 let mladší sestru.

Vzdělání

Denisa odmaturovala na pedagogicko-psychologickém lyceu. Pak nastoupila na obor činoherní herectví na DAMU, ale vzápětí přestoupila na Katedru autorské tvorby, kterou v roce 2017 ukončila absolventským představením.

Filmy a seriály

Poprvé jsme ji mohli vidět ve filmu Maturita v roce 2013. Kromě něj si zahrála i roli Majky ve filmu Jak básníci čekají na zázrak, Terezu ztvárnila ve snímku Miluji tě modře a jako Pavla excelovala v komedii Přes prsty.

Denisa získávala zkušenosti i v zahraničí. A to třeba v americkém sci-fi Pandorum nebo ruském válečném filmu Zrcadla.

Co se týče seriálové tvorby, zahlédnout jsi ji mohla třeba v seriálu Vyprávěj, Všechny moje lásky, V.I.P. vraždy, Na vodě nebo Temný Kraj. Zahrála si taky ve Specialistech, Poldovi, Slunečné, Pálavě nebo v osmidílné minisérii Půlnoční zpověď.

Divadlo

Denisa aktuálně hraje v Divadle Radka Brzobohatého, Divadle Kalich, a divadle JT Promotion. Zahlédnout ji můžeš v inscenacích A je to venku!, Tři letušky v posteli, Lakomec, Ženu, nebo život!, Biograf Láska nebo Už tě mám dost, kde si mimochodem utahuje právě z nevěrného Petra Kolečka, který nedávno pojal za ženu matku jejich společného syna Jiříčka.

Partner a děti

Denisa Nesvačilová je prozatím bezdětná. Jak vypadali dosavadní muži jejího života? Poprvé jsi o ní mohla slyšet v souvislosti s Vilémem Postráneckým – synem legendárního Václava Postráneckého, se kterým ale strávila pouhý rok. Denisa se poměrně brzy zamilovala do režiséra Daniela Pánka a bylo vymalováno.

S Pánkem prý byla Denisa šťastná. Osud je ale nevyzpytatelný. A to, co provedla Postráneckému ona, to provedl zanedlouho Pánek jí. Vyměnil ji za Denisu Pfauserovou. Nesvačilová nesla rozchod velice těžce, zhubla na pouhých 47 kilogramů a skončila na kapačkách.

Dlouho ale sama nezůstala. Začal se okolo ní totiž motat Jan Melíšek (35), který hrál ve skupině Th!s po boku herce Vojty Kotka (35). Společně spolu prožili tři roky. Vztah se ale opět rozpadl. O důvodech nechtěla Denisa vůbec mluvit, jen připustila, že rozchod dlouho vstřebávala.

V roce 2021 se začala na sociálních sítích objevovat ve společnosti Jana Fanty. Média dodnes spekulují, jestli šlo o reálný vztah, nebo jenom o zástěrku. Po čase už společně na akce nevyráželi. Je možné, že už tehdy Fanta byl jen zástěrkou vztahu, který Denisa udržovala s Petrem Kolečkem.

S tím randila až do letošního března, kdy od osudu schytala další ránu. Místo plánované romantické dovolené, kterou měl pár strávit v Řecku, zbyly Denise jen oči pro pláč. Petr Kolečko se totiž jen pár dnů před odletem tajně oženil s Anetou Vignerovou a Denisa se o celé veselce dozvěděla až z médií.

Koníčky

Denisa se od malička věnovala moderní gymnastice. Soutěžila za oddíl SK Motorlet Praha. Se závoděním skončila v 15 letech kvůli únavovému zranění obratle. Dneska už má proto o dost klidnější koníčky.

Sama se nechala slyšet, že mezi ně patří hraní počítačových her. Je to podle ní prý i skvělá dieta: „Jsem schopná třeba dva dny hrát a u toho skoro nejím,“ prohlásila v rozhovoru pro jedno bulvární médium.

Kde žije

Denisa žije v současnosti v Praze v malém bytě, který jí podle vlastních slov naprosto vyhovuje.

Co chystá

Nesvačilová smutek z nevyvedeného vztahu zahání prací. Kromě hraní ve zmíněném divadle se věnuje také dabingu i přípravě nového filmu, o kterém ale zatím prý nesmí mluvit.

Další zajímavosti

Určitě tě bude zajímat, jak to bylo doopravdy ohledně kauzy s noži, po které dorazil Kolečko na předávání Českých lvů s poraněnou a ovázanou rukou. Zatímco podle některých verzí všechno začalo „přeřeknutím se“ u myčky nádobí, po které následovala hádka, jíž uklidňovala policie, podle Denisy šlo jen o nešťastnou náhodu a příliš ostré profesionální nože. Kde je pravda, se asi jen tak nedozvíme.

Denisa Nesvačilová nahá

Denisa se objevila nahá ve filmu Přes prsty, kde si střihla milostnou scénu s Vojtou Dykem.  Nebyla to ale ani zdaleka její první zkušenost se svlékáním před kamerou. Poprvé se Denisa Nesvačilová ukázala nahá ve filmu Jak básníci čekají na zázrak před Davidem Matáskem.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4

Autor článku: redakce

Související články