Čínský horoskop na 21. víkend roku 2023: Krysy se můžou těšit na odměnu, Buvoli zpomalí

Shutterstock
|
26. 05. 2023
|
Zbývá jen pár hodin, než odstartuje poslední květnový víkend. Jak ho prožijí Koně a co čeká Kozy? Čti dál a dozvíš se to!

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Víkend pro tebe bude znamením příležitostí a odměn. Bude to období, kdy se konečně tvoje tvrdá práce a úsilí vyplatí. Buď připravená přijmout výzvy, které ti život připraví, a neboj se je využít ke svému prospěchu.

Je vhodný čas na investice a nové projekty. Neboj se trošku zariskovat, ale pečlivě zvažuj aktuální možnosti. Nezapomínej ani na svoje dušení a fyzické zdraví a dopřej si trochu toho víkendového odpočinku.

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli si o víkendu užijí klid a pomalejší tempo. Po náročném týdnu si zasloužíš čas sama pro sebe. Věnuj se aktivitám, které tě uklidní a díky kterým zregeneruješ nejen mysl, ale taky tělo. Třeba taková relaxace a meditace ti pomůžou obnovit energii, která ti po celém týdnu trošku chybí.

Víkend navíc bude vhodným obdobím pro setkání s blízkými lidmi a budování vztahů. Buď vděčná za to, co máš. Jedině tak oceníš krásu jednoduchých radostí.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Dva dny volna se u tebe ponesou v duchu nových příležitostí a dobrodružství. Budeš mít nenadálou chuť objevovat nové věci a naplňovat dříve stanovené cíle. Buď odvážná a neboj se vystoupit ze své komfortní zóny.

Je vhodná doba pro sebepoznání a rozvoj dalších schopností. Dávej si ale pozor na impulzivní rozhodnutí a přehnané riskování. Taky nezapomeň udržovat rovnováhu mezi zábavou a odpovědností.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Víkend pro tebe bude harmonický a plný radosti. Máš před sebou totiž období klidu a velké životní stability. Věnuj se blízkému okolí a rodině. Je taky vhodná doba pro vytváření pevných vztahů a budování toho opravdového domova.

Nezapomeň se ale během víkendu věnovat i sama sobě. Sleduj svoje sny a přání a pevně věř tomu, že jich můžeš dosáhnout.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Víkend pro tebe bude plný vzrušení a nových příležitostí. Máš před sebou období, ve kterém můžeš využít svou odvahu a charisma k dosažení vysněných cílů.

Buď si ale vědoma toho, že s výše uvedeným přichází taky velká zodpovědnost. Měj jasno ve svých prioritách a buď strategická při plánování dalších kroků. Sleduj svou intuici a budeš schopna překonat překážky, které se můžou na cestě objevit.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Během víkendu budeš mít čas na zamyšlení a sebereflexi. Můžeš cítit vnitřní potřebu vyjasnit si vlastní myšlenky a potlačené emoce. Je vhodný čas pro meditaci a introspekci. Přemýšlej o svých cílech a plánech a zvaž, jestli se ubíráš správným směrem. Neboj se taky poprosit o pomoc a podporu blízké okolí. Sdílej své pocity a myšlenky. Jedině tak najdeš vnitřní rovnováhu a tolik potřebný klid.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Víkendové dny se u sebe ponesou v duchu přívalu nové energie a dobrodružství. Máš chuť vyrazit do světa a objevovat nová místa. Neomezuj se a buď otevřená novým zkušenostem. Budeš mít příležitost prozkoumat svou kreativitu a tvořivé schopnosti. Nezapomeň však udržovat rovnováhu mezi povinnostmi a touhou po svobodě. Buď ohleduplná k ostatním a udržuj si dobré vztahy se svými blízkými.

Koza – 1967, 1979, 1991, …

O víkendu si užiješ pořádnou dávku odpočinku. Pečuj o své fyzické i emocionální zdraví a dopřej si čas na regeneraci. Věnuj se činnostem, které tě uklidňují a nabíjejí energií. Je vhodná doba pro relaxaci, procházky v přírodě nebo čtení knihy. Buď v souladu se svými potřebami a neboj se říct „ne“, pokud cítíš, že potřebuješ čas pro sebe. Dopřej si odpočinkový víkend plný pohody.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

O víkendu se budeš věnovat oblíbeným aktivitám. Máš spoustu energie a chuť se bavit. Vyraz ven s přáteli nebo se zapoj do společenských událostí ve svém okolí. Tvoje komunikativní povaha a vtip tě budou stavět do centra pozornosti.

Buď kreativní a neboj se sdílet své nápady s ostatními. Měj ale na paměti, že tělo i mysl potřebují odpočinek, tak to s alkoholem moc nepřeháněj.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Vnitřně tušíš, že se potřebuješ věnovat svým cílům a ambicím. Máš silnou vnitřní motivaci a chceš dosáhnout úspěchu. Zaměř se proto na plánování a organizaci důležitých úkolů. Buď pečlivá a vytrvalá. Jedině tak dosáhneš požadovaných výsledků. Při všem tom snažení nezapomínej být ohleduplná k ostatním. Pamatuj, že spolupráce s nimi ti může přinést ještě větší úspěch.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Víkend bude pro tebe časem harmonie a loajality. Máš silné pouto se svým okolím a je pro tebe důležité budovat pevné vztahy. Věnuj se své rodině a blízkým přátelům. Projev jim svou oddanost a podporu. Buď pozorná k potřebám ostatních a klidně jim nabídni pomoc, pokud o ni budou stát. Nezapomínej ale ani na sebe. Udělej si čas na odpočinek a péči o své fyzické i emocionální zdraví.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Těš se na dva dny plné pohody a relaxace. Pokud tě ale čeká rodinná návštěva, buď v některých konverzacích opatrná a vyhýbej se konfliktům. Měj na paměti, že ne všechny problémy musíš řešit sama. Zkus se aspoň občas spolehnout na podporu ostatních a sdílet své starosti s lidmi, kterým bezmezně věříš.

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Autor článku: redakce

Související články