10 tipů, co zažít v létě

Unsplash
Komerční článek
|
31. 05. 2022
|
Léto už se pomalu blíží a s tím se pochopitelně blíží také plánování toho, na co byste neměli toto léto zapomenout. Možností je opravdu velká spousta, tak se pojďme podívat na to, jaké zážitky byste neměli zmeškat tento rok!

1) Vyrazte s přáteli na vodu!

Letos by mohlo být dobrodružství na vodě ještě lepší než v posledních letech. Vody by totiž měl být opravdu dostatek, takže se nemusíte bát toho, že budete na suchu!

2) Co takhle skupinový výjezd na skateboardu?

Skupinové skateboardové výjezdy jsou to nejdokonalejší. Pokud nemáte skupinu spolujezdců, tak neváhejte najít na sociálních sítích další! Nebo se připojte ke komunitním projektům, třeba od skateshopu Ambassadors.

lisboa-ind-vnqagyzwhtk-unsplash.jpg


Unsplash

3) Horská turistika je stále populárnější!

Horská turistika je populární především mezi dívkami, které milují výlety. Fyzické vyžití, spousta krásných výhledů a pobyty na pohostinných horských chatách… nádhera!

4) Posezení u táboráku

Posezení u táboráku je zkrátka tím, co opravdu dokáže navodit tu správnou atmosféru. Rozhodně se tak dohodněte s dobrou partou přátel a běžte strávit výborné momenty u ohně. Koukněte se i na tyto beauty triky, které se vám o víkendu pod stanem budou hodit.

5) Hudební festivaly jsou v létě nejlepší

Léto je především sezonou festivalů. Proto se odvažte a vlítněte na některý z festivalů, kterých je po Česku opravdu požehnaně. Možností máte opravdu hodně!

aranxa-esteve-poxhu0uedcg-unsplash.jpg


Unsplash

6) Filmový festival v Karlových Varech

A když už jsme u těch festivalů, tak byste si mohli užít skvělé společenské momenty přímo v Karlových Varech. Každoroční filmový festival navíc přivádí populární celebrity z celého světa.

7) Památek je u nás více, než dost

Pokud bychom hledali země, kde je opravdu velké množství památek, tak bychom nenašli příliš konkurence. Česká republika je zkrátka v tomto ohledu velmoc.

8) Popularita bikeparků je ohromná

Další velice populární kratochvílí na takové měsíce jsou bikeparky. Pokud chcete vyrazit do lehkého i těžkého terénu, tak jednoduše najděte jen ten správný bikepark.

9) Léto bez koupání zkrátka neexistuje

Pochopitelně nesmíme zapomenout na to, co je na letních měsících nejlepší. Bez koupání to zkrátka nejde, tak neváhejte a skočte s partou k vodě!

10) Užijte si populární food festivaly

V létě je také ta nejlepší roční doba na to, abychom se odvázali na food festivalech. Pro všechny milovníky ochutnávání dobrého jídla jsou takové festivaly zkrátka učiněný zázrak.

Související články