Erotické pomůcky již nejsou tabu, říká majitelka Sexito.cz

Shutterstock
Komerční článek
|
19. 12. 2023
|
V dnešní době se nám podařilo překonat mnohá citlivá témata a rozpustit okovy tabu. Jednou z oblastí, kde tento posun vidíme nejvíce, je v oblasti sexuality a intimity. Za posledních pět let jsme zažili výrazný nárůst obliby erotických pomůcek, a zdá se, že ani ženy, ani muži, ale ani páry se nebojí je otevřeně používat.

Jsem majitelkou online obchodu s erotickými pomůckami, a je pozoruhodné sledovat, jak se naše společnost mění a přijímá nové pohledy na sexualitu. Co v minulosti bývalo skryté pod peřinou tajemství, se stalo běžným a přijatelným tématem k diskusi. A právem!

Dříve bylo třeba navštívit specializovaný obchod, kde se s obtížemi hledal ten správný produkt. S nástupem internetu se vše změnilo. Online nákupy nabízejí pohodlí a anonymitu, která se s osobní návštěvou obchodu vytratila. Naštěstí v dnešní době už není ani v obchodě problém si koupit balíček kondomů nebo lubrikant. Už se nemusíte obávat, že na vás budou ostatní nakupující hloupě koukat a něco si šeptat. Osvěta ohledně sexuálního zdraví, pohlavně přenosných nemocích a prevenci hodně posílila a nákup těchto „doplňků“ se naštěstí už stal běžnou součástí našich životů.

Moderní způsob života nám často nechává jen málo času na kvalitní společné chvíle s partnerem. Sexuální hračky, jako jsou masturbátory nebo dilda, jsou rychlým a efektivním prostředkem, jak si dopřát potěšení, uvolnit stres a nabrat novou energii, i když váš partner není zrovna na blízku. Jednou z nejlepších věcí, která se nedávno začala objevovat, jsou hračky ovládané na dálku. Tento typ hraček, se kterými můžete manipulovat přes aplikaci, jsou game changerem ve vztazích na dálku.

Překvapivě mnoho párů vnímá sexuální hračky jako skvělý způsob, jak oživit svůj intimní vztah. S partnerem můžete objevovat nová zákoutí sexuálního života. Páry se nebojí do svého vztahu zakomponovat i pomůcky určené k BDSM, jako jsou například pouta nebo i bičíky. Mnoho párů si uvědomuje, že je potřeba si svůj intimní život dělat pestrým, že sex samotný není nic hříšného a měl by se dělat jen za účelem plození dětí. Je to aktivita, kterou si oba mají užívat a má to být pro oba příjemné. A proč si to tedy ještě více nezpříjemnit skrze nějakou erotickou hračku?

Dnešní široký sortiment sexuálních hraček je jedním z hlavních důvodů, proč je lidé již nepovažují za tabu a jejich používání zrovna tak. Od klasických vibrátorů po realistické sex panenky či BDSM hračky – možnosti jsou téměř neomezené. Výběr se stal nejen vzrušujícím, ale také přitažlivým prvkem pro ženy, muže i páry, které se nebojí experimentovat.

Ve svém online obchodě zažívám tuto novou sexuální revoluci každý den. Nakupující jsou více otevření, sebevědomí a odvážní. Je skvělé být svědkem toho, jak se společnost vymanila z pout starých tabu a začala si užívat své tělesných radovánek. A to je přesně tak, jak by to mělo být – otevřené a dostupné pro všechny.

Související články