Tapeta na dveře jako elegantní oživení interiéru

www.perfektniobrazy.cz
Komerční článek
|
16. 11. 2018
|
Zdá se vám váš interiér neobydlený? Možná je to jenom tím, že mu chybí nějaké doplňky. Ne, hned nemusíte myslet na pořizování tradičních obrazů za drahé peníze. Stěny už beztak zdobí nějaké díla, fototapety nebo cokoli dalšího. Zaměřte se na součásti interiéru, které jsou vcelku fádní a tradiční. Výbornou volbou jsou kupříkladu dveře.

Máte-li doma starší tradiční modely, pak vězte, že potřebují vkusně oživit. Jak? Jednoduchým způsobem. Stačí použít vkusné tapety na dveře. Jaké motivy lze sehnat? Čtěte dál, prozradíme vám to.

Unikátní variace stromů

Máte rádi přírodu? Pak se vám bude hodit stylová tapeta na dveře do domu nebo bytu, která znázorňuje strom. Moc hezky vypadá třeba strom ve tvaru srdce, jenž je jakoby v dálce na konci krajiny. Před tímto stromem se vine hnědá cesta napříč věčně zelenými loukami. Moc hezky vypadá také strom v oblasti, kde se scházejí zvířata, aby se napojila vodou z mokřin. Typický baobab nebo jiný strom dodá vašim dveřím, respektive interiéru, opravdu zajímavý rozměr.

Když padá voda…

Hodně vděčným tématem k zobrazení je bezesporu voda, a to v mnoha různých podobách. Tradičně na fototapety patří především vodopády a splavy. Nasvícení takovéto scenérie do nějakých pastelových barev dává dohromady opravdu zajímavé scenérie. Krásný je samozřejmě i pohled na mořské břehy. Tady se dá kombinovat moře třeba s molem, případně s palmami nebo nějakými tradičními přímořskými stavbami.

1955a_6e.jpg

Unikátní stavby

Perfektně vypadají také světové stavby. Když se na dveřích nachází třeba takový slavný most v Tokiu, interiér se elegantně zpestří. Stejně tak není problém sáhnout i po variacích s historickými objekty. Co třeba takové tradiční římské koloseum? Na dveřích bude vzbuzovat respekt. Raději byste si vybrali jiný motiv? Na Perfektniobrazy.cz to zvládnete hravě.  

Související články